ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Το δίκτυο εξαπλώνεται με Στάη, Καπόπουλο. Παπαγεωργίου και Μέγα




Αμέσως μετά την Πρωτομαγιά ξεκινούν τρεις νέες ενημερωτικές εκπομπές στην κρατική ΝΕΤ με θέματα οικονομίας, εργασιακά, ασφαλιστικά κλπ που είναι στο φόρτε τους αυτή την εποχή (ΝΕΤ ECONOMY) καθώς και εκπομπές πολιτικής επικαιρότητας (ΝΕΤWEEK) και διεθνούς ειδησεογραφίας (EURONET). Και οι τρεις εκπομπές θα είναι εσωτερικές (αυτό έλειπε) της ΕΡΤ.
Ετσι από τη Δευτέρα 2 Μαϊου και κάθε Δευτέρα στις 10 το βράδυ, θα μεταδίδεται η εκπομπή «ΝΕΤWEEK» με την Ελλη Στάη όπου θα αναλύονται και θα συζητιούνται θέματα πολιτικής επικαιρότητας. Λέγεται ότι η ίδια η Στάη έχει επενδύσει πολλά σε αυτή τη εκπομπή και ευελπιστεί ότι θα «πατσίσει» με το αμφιλεγόμενο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Βέβαια αρκετοί είναι αυτοί που της «την έχουν στήσει στην γωνία», πράγμα αναμενόμενο, αλλά η ίδια η Στάη ισχυρίζεται πως με το ΝΕΤWEEK θα..κλείσει πολλά στόματα
Από την Τρίτη 3 Μαϊου και κάθε Τρίτη στις 10 το βράδυ, θα μεταδίδεται η εκπομπή «EURONET» με τον Γιώργο Καπόπουλο, όπου θέματα διεθνούς ειδησεογραφίας και γεγονότα από όλο τον Κόσμο θα μπαίνουν στο μικροσκόπιο του έμπειρου δημοσιογράφου.
Από την Τετάρτη 11 Μαϊου και κάθε Τετάρτη στις 10 το βράδυ, θα μεταδίδεται η εκπομπή «ΝΕΤ ECONOMY» με τους Γιώργο Παπαγεωργίου και Χρήστο Μέγα, με ενδιαφέροντα οικονομικά, εργασιακά και λοιπά συναφή θέματα. Οι δύο δημοσιογράφοι – παρουσιαστές γνωρίζονται καλά καθώς είχαν συνυπάρξει και στην Ελευθεροτυπία για πολλά χρόνια προτού ο Παπαγεωργίου αποχωρήσει από τη Μίνωος με προορισμό την Αγία Παρασκευή. Ο Μέγας έχει δώσει επαρκή δείγματα καλής δουλειάς στην τηλεόραση ενώ ο (συμβασιούχος) Παπαγεωργίου τώρα «δοκιμάζεται».