ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

«Ευτυχώς που υπάρχει κι ο Μαρινάκης!»



«Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μαρινάκης!». Αυτό αναφώνησαν κάποιοι όταν άκουσαν ότι ο εφοπλιστής και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης προχωρά στην έκδοση ημερήσιου αθλητικού φύλλου, ερυθρόλευκων (τι άλλο) αποχρώσεων.
«Θα βρεθεί δουλειά για πολλούς άνεργους» ήταν η επόμενη ατάκα που ακούστηκε...
«Μπα, μην το λες, συνέχεια οι ίδιοι και οι ίδιοι βολεύονται. Ξέρεις πόσο δύσκολο είναι να μπεις στην "αυλή" του Μαρινάκη; Αυτά τα κανονίζει όλα ο "ρετσίνας", ο Κρητικός...» είπε κάποιος άλλος, προφανώς με απωθημένα...
Επί της ουσίας o πρόεδρος του Ολυμπιακού έχει αποφασίσει να μετατρέψει την free press «stadio by metro» σε καθημερινή αθλητική εφημερίδα. Η σχετική προαναγγελία αναμένεται να.. γίνει - όπως γράφουν και τα parapolitika.gr - μέσω διαφημιστικών σποτ στη φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Με αυτή την κίνηση του βέβαια, όπως επεσήμαναν κάποιοι, ο Μαρινάκης θα βρεί απέναντι τους Πίκουλα (Γαύρος), Αναστασιάδη (Πρωταθλητής) και τους πιστούς της εφημερίδας ΦΩΣ.