ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Στον Θόδωρο Λουλούδη η «Πελοπόννησος»






Αλλαξε χέρια η ιστορική εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος» και περιήλθε στην ιδιοκτησία του Θόδωρου Λουλούδη της εταιρίας δημοσκοπήσεων Data RC.
O κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου Θανάσης Λάλας αφού μεταβίβασε τις μετοχές στον Θ. Λουλούδη, έφυγε με την αστραφτερή του porsche προς αναζήτηση νέων επενδύσεων. Ο νέος ιδιοκτήτης εξαγόρασε και το πακέτο της οικογένειας των εκδοτών Σπύρου και Νανάς Δούκα. Το τίμημα της όλης εξαγοράς ανήλθε στα 2,5 εκατ. ευρώ.
Ο Θ. Λουλούδης ανέλαβε τα καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου και χθες είχε πολύωρη συνάντηση με το προσωπικό και τους εργαζόμενους στην εφημερίδα καθώς προτίθεται να «τρέξει» ο ίδιος το φύλλο με τη βοήθεια (προς το παρόν) των υπόλοιπων διευθυντικών στελεχών.
Με μια λιτή ανακοίνωσή της η εταιρία που εκδίδει την εφημερίδα επιβεβαίωσε την πώληση. Η σχετική ανακοίνωση..αναφέρει:
«Οι επιχειρήσεις ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. ανακοινώνουν ότι την Πέμπτη 21/4/2011 ολοκληρώθηκε η συμφωνία για την απόκτηση από τον κ. Θεόδωρο Η. Λουλούδη του πλειοψηφικού μεριδίου του μετοχικού κεφαλαίου των δύο εταιριών που εκδίδουν την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της 26/4/2011 αποφασίστηκε ο κ. Λουλούδης να αναλάβει χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου. Ο κ. Σπύρος Δούκας και η κα Νανά Δούκα παραμένουν εκδότες της εφημερίδας και ο κ. Σ. Δούκας μη εκτελεστικός πρόεδρος του Δ.Σ»