ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ολα τα ονόματα για την ΕΡΤ3 – Οριστικοποιούνται οι αλλαγές στη Ραδιοφωνία

ΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ

Άρχισαν οι “ακροάσεις” των ατόμων που υπέβαλλαν τα χαρτιά τους για τις διάφορες εναπομείνασες κενές θέσεις της Ραδιοφωνίας της ΕΡΤ3 στα διευθυντικά πόστα. Έως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα και τη Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται να γίνει και η πρώτη επίσημη παρουσίαση των νέων προσώπων.
Ειδικότερα για το Ραδιόφωνο οι “κενές” θέσεις είναι:

1
. του Διευθυντή Ειδήσεων (που κατείχε ο Δημήτρης Καραμαούνας).

2
. του Διευθυντή Ραδιοφωνίας (που κατείχε ο Ξάνθος Χύτας και για τον οποίο “ακούγεται” ότι ετοιμάζουν τη μετακίνησή του στη διεύθυνση ειδήσεων!) Διαβάστε και αυτό:. Για την κάλυψη της θέσης του διευθυντή Ραδιοφωνίας “ακούγεται” το όνομα.. του δημοσιογράφου Παύλου Νεράντζη!

- Η θέση του διευθυντή προγράμματος του 102FM καλύφθηκε από τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Σπυριδωνίδη (που κατείχε ο Θωμάς Τσίμπας).

- Η θέση του διευθυντή του Γ’ Προγράμματος-Βραχέα (στη θέση της συναδέλφισσας Τατιάνας Τσιόλη που αποχώρησε λόγω συνταξιοδότησης) έχει καλυφθεί από τον δημοσιογράφο Γιώργο Καλιεντζίδη (ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος, αρχισυντάκτης στον 958 FM).

- Η θέση του διευθυντή του 958 FM-Β΄Πρόγραμμα έχει καλυφθεί από τον μουσικό παραγωγό Δημήτρη Νικολούδη (στη θέση της Εύας Μέρτζου η οποία “επέστρεψε” στην ΕΡΤ3 ως συμβασιούχος)

Υπενθυμίζεται ότι στη θέση του γενικού διευθυντή της ΕΡΤ3 έχει τοποθετηθεί ο δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας (στη θέση της Θάλειας Ιωαννίδου).
Στη διοικούσα επιτροπή της ΕΡΤ3 έχει τοποθετηθεί ως προέδρος ο ερευνητής ΜΜΕ, Νίκος Σωτηριάδης. Eκπρόσωπος των εργαζομένων είναι ο ηλεκτρολόγος Δημήτρης Γιακουμέλος. Τα υπόλοιπα μέλη της διοικούσας επιτροπής είναι η συγγραφέας Σοφία Νικολαϊδου, ο δημοσιογράφος Χρίστος Τελίδης (που συνεχίζει κανονικά την εκπομπή του σε άλλο(!!!) ραδιοτηλεοπτικό Μέσο, τον Flash FM) και ο καθηγητής ΑΠΘ, Γρηγόρης Τσόκας.

Τα ονόματα των δημοσιογράφων (ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους/άλλες που υπέβαλλαν αιτήσεις και απορρίφθηκαν παρότι αρκετοί από αυτούς ήταν άνεργοι/άνεργες) που υπογράφουν τις νέες συμβάσεις εργασίας διάρκειας ενός έτους είναι τα εξής:
Εμμανουέλλα Αγγουράκη, Δέσποινα Κρητικού, Κώστας Μπούρης, Γιάννης Αγγέλου, Μαρία Ζερβοχωρίτου, Βαρβάρα Καζαντζίδου, Ελένη Ζέρβα, Αλέξανδρος Νταβής, Νένα Ουζουνίδου, Μίλτος Τρούμπαλος, Όλγα Νίκου, Θανάσης Ιωαννίδης, Απόστολος Λυκεσάς, Εύα Μέρτζου, Δημήτρης Αθανασόπουλος, Βασίλης Μάστορας, Κάλλη Ζάραλη, Δήμητρα Κεχαγιά, Ηρώ Πέτσα, Μαρία Χατζηδημητρίου, Αλεξία Τζιώνα, Ευαγγελία Τσαπανίδου, Μαρία Σπυρίδου
(Κοζάνη) και Θάνος Αθανασίου (Βρυξέλλες).
-αναδημοσίευση από http://asyntaxtostypos.wordpress.com/