ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

EKAΣ εισέπραξε ο Μιχάλης Λιάπης όταν ήταν υπουργός!..

Με την εντυπωσιακή αποκάλυψη ότι ο Μιχάλης Λιάπης, ευρύτερα γνωστός και ως Michel de... Liapis, το 2008 εισέπραττε επίδομα κοινωνικής αλλυλεγγύης -το γνωστό ΕΚΑΣ- βγήκε στον αέρα του διαδικτύου η ιστοσελίδα παρέμβασης και γνώμης opinionpost.gr
Προφανώς ο εξάδελφος του Κώστα Καραμανλή του... αμίλητου, τον καιρό εκείνο είχε οικονομικές δυσκολίες και η δημόσια διοίκηση -την οποία τότε ο κ. Λιάπης υπηρετούσε από τη θέση του υπουργού- αποφάσισε να τον στηρίξει οικονομικά παρέχοντάς του τα τρία κατοστάρικα του ΕΚΑΣ.
Ειλικρινώς και χωρίς ιδιαίτερα ειρωνική διάθεση ελπίζουμε η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ να μην έχει κόψει το επίδομα στον Michel, αφού τώρα έχει κάθε δικαίωμα να το λαμβάνει ως... συνταξιούχος μεγαλοϋπουργός!
Στην ιστοσελίδα opinionpost.gr φιλοξενούνται θέματα όπως ένα αποκαλυπτικό παρασκήνιο για όσα προηγήθηκαν της προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ, τι λένε τα μυστικά γκάλοπ της Ιπποκράτους και της Συγγρού (εννοούμε της ΝΔ, βεβαίως βεβαίως) και....αναλύσεις όπως : Γιατί οι αντιπρόεδροι της ΝΔ δεν ακολουθούν τον αρχηγό στον αντιμνημονιακό του αγώνα και γιατί η Άννα Διαμαντοπούλου δεν θέλει εκλογές (αυτό το τελευταίο εξηγεί την επίμονη φαγούρα).
Η ιστοσελίδα ξεκινά την παρεμβατική της προσπάθεια με ενδιαφέροντα άρθρα από τους Σπύρο Παπασπύρο, Γιάννη Μαντζουράνη, Γιάννη Προβή, Μιχάλη Ανδριγιαννάκη, Νίκο Κοτζιά και Στέφανο Τζουμάκα.