ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Εσείς αγοράζετε βιολογικά προϊόντα;


Πως ο Σκανδαλίδης «άδειασε» Κύρτσο, Σταματόπουλο και Χριστοδουλάκη

Flash 96, πρωινό Τρίτης. Γιώργος Κύρτσος και Γιώργος Σταματόπουλος συζητούν με τον Ανδρέα Χριστοδουλάκη για την οικονομία. Κάποια στιγμή, σχεδόν στο άσχετο, ο -συνεπώνυμος πρώην υπουργού-ρεπόρτερ του οικονομικού ρεπορτάζ αναφέρεται στις διατροφικές συνήθειες των Γερμανών που προτιμούν τα βιολογικά προϊόντα -αρκεί να είναι πράγματι βιολογικά, όπως συμπληρώνει.
Λίγο νωρίτερα είχε μεταδοθεί από τον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό μια διαφήμιση του σούπερ μάρκετ Κυριακίδης στον Άλιμο, το οποίο διαθέτει αποκλειστικά βιολογικά προϊόντα.
Μετά το δελτίο των 9, οι Κύρτσος - Σταματόπουλος παίρνουν συνέντευξη από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη. Ερωτήματα ενδιαφέροντα, απαντήσεις καλές, μέχρι που η κουβέντα πάει στον αγροτικό τομέα.
«Δεν νομίζετε ότι οι αγρότες πρέπει να στραφούν στην καλλιέργεια βιολογικών προϊόντων;» ρωτά ο....ένας δημοσιογράφος τον υπουργό. «Ναι, γιατί όχι, μόνο που τα βιολογικά είναι ακριβά!» είναι η πληρωμένη απάντηση του κ. Σκανδαλίδη.
Προφανώς ουδείς υπονοεί ότι οι δημοσιογράφοι στο σταθμό συμφερόντων Κυριακίδη κάνουν έμμεση διαφήμιση στο σούπερ μάρκετ του ιδιοκτήτη. Αυτό αποκλείεται!.. Την ώρα όμως που συζητούν για τα χάλια της οικονομίας, τις περικοπές μισθών και το δράμα των ανέργων είναι τουλάχιστον άκομψο να παροτρύνουν τον κόσμο να στραφεί στα πανάκριβα βιολογικά προϊόντα που προφανώς όλοι θα ήθελαν να καταναλώνουν αλλά δεν μπορούν ελλείψει χρημάτων...