ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την απαράδεκτη συμπεριφορά του εκδότη Π. Τριανταφύλλη



Tην απαράδεκτη εργοδοτική συμπεριφορά του εκδότη της εφημερίδας «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ», Πέτρου Τριανταφύλλη καταγγέλλει το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ.
Η Ενωση κατηγορεί τον Π. Τριανταφύλλη ότι αντί να πληρώσει τους μισθούς που οφείλει στους εργαζόμενους της εφημερίδας, εξετράπη σε ύβρεις και συκοφαντίες κατά του εκλεγμένου εργασιακού εκπροσώπου, Νίκου Κωτσικόπουλου και τον απέλυσε.
Με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στην εφημερίδα «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ» επιχειρεί με αναληθείς ισχυρισμούς να δημιουργήσει άλλοθι για την απόλυση του δημοσιογράφου, ο οποίος ασκώντας το συνδικαλιστικό του δικαίωμα ενημέρωσε το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ για τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών των δημοσιογράφων στην εφημερίδα «ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ».
Το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ δηλώνει ότι η αυταρχική και εκφοβιστική συμπεριφορά του Π. Τριανταφύλλη δε θα μείνει χωρίς απάντηση και ότι θα συμπαρασταθεί, με.... κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή της, στον Νίκο Κωτσικόπουλο για την ακύρωση και την ανάκληση της απόλυσής του.