ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Αμετροεπής ή «γαλάζια» η Πόπη Διαμαντάκου;


Η Πόπη Διαμαντάκου, τηλεκριτικός των ΝΕΩΝ, που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει, βγήκε στον Βήμα FM και στην εκπομπή τoυ Κοσμά Βίδου και της Αφροδίτης Γραμμέλη για να σχολιάσει τα τεκταινόμενα στον Αθήνα 9,84.Και ούτε λίγο ούτε πολύ, είπε ότι ορθώς ελήφθησαν οι αποφάσεις που ελήφθησαν, γιατί ο Αθήνα 9,84 είχε γεμίσει από “γαλάζιους” όπως η ΕΡΤ γέμισε από “πράσινους”. Αποκρούω τον πειρασμό να επισημάνω ότι εκτός από “γαλάζιους” και “πράσινους” δημοσιογράφους, υπάρχουν και οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι- γνωρίζω αρκετούς και στον Αθήνα 9,84 και στην ΕΡΤ. Δύο από αυτούς οι οποίοι έκαναν εκπομπή στον Αθήνα 9,84 είναι για παράδειγμα οι διευθυντές σύνταξης της κας Διαμαντάκου στα ΝΕΑ, Νότης Παπαδόπουλος και Στέφανος Τζανάκης - αν έχει διαφορετική γνώμη ας την εκφράσει.

Δεν αντέχω όμως στον πειρασμό να θυμίσω στην κα Διαμαντάκου ότι και η ίδια έκανε εκπομπή στον Αθήνα 9,84 για περίπου ένα χρόνο!
Να υποθέσω ότι την έκανε σαν... γαλάζια; Ή ότι άσκησε κριτική ως αμετροεπής;...

-από το newpost.gr