ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Παϊδάκια και... γιαουρτάκια για τον Πάγκαλο στα Καλύβια



«Θα θρηνήσουμε νεκρούς και θα φταις μόνο εσύ. Να πάρεις τα ΜΑΤ και να φύγετε ΤΩΡΑ!». Αυτό φώναζαν στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης αγανακτισμένοι κάτοικοι της Κερατέας χθες βράδυ στα Καλύβια όπου κ. Θεόδωρος Πάγκαλος μετά της συζύγου του κυρίας Χριστίνας Χριστοφάκη και παρουσία των ΜΑΤ έφαγε τα παϊδάκια του και τα... γιαουρτάκια του. Αξιοσημείωτη είναι η ψυχραιμία του κ. Πάγκαλου που παρά τα γιαούρτια που δέχτηκε συνέχισε τη συζήτηση, έξω από την ταβέρνα «Τρίγωνο», με κάποιους από τους κατοίκους της Κερατέας για τον ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο.
Στη συνέχεια και αφού τα πνεύματα οξύνθηκαν ο κ. Πάγκαλος που ως φαίνεται δεν έχασε την όρεξή του για κοψίδια μπήκε στην ταβέρνα με τη συνοδεία του για τα περαιτέρω... Σημειώνεται οτι ο ιδιοκτήτης της χασαποταβέρνας είναι και δημοτικός σύμβουλος και είχε συμμετάσχει στο συνδυασμό της κυρίας Χριστοφάκη, η οποία στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε διεκδικήσει το δήμο Σαρωνικού.

-Δείτε τα βίντεο με την επεισοδιακή συζήτηση Πάγκαλου και κατοίκων της περιοχής καθώς και το γιαούρτωμα στα....:
http://www.youtube.com/watch?v=OWU1yvyV8oI
και
http://www.youtube.com/watch?v=jxGlc0T5Xr8