ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Καμπύλης: Ο 9.84 δέχεται πόλεμο λάσπης από επαγγελματίες του είδους

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΤΟΥ ΓΡ. ΡΟΥΜΠΑΝΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ

Το σίριαλ του 984 συνεχίζεται με νέα επεισόδια καθώς μέσω επιστολών και ανακοινώσεων ανατροφοδοτείται το πολεμικό κλίμα. Από την πλευρά του ο γενικός διευθυντής του ραδιοσταθμού Αθήνα 984 Τάκης Καμπύλης με ανακοίνωσή του κάνει λόγο για πόλεμο λάσπης από επαγγελματίες του είδους, λέγοντας οτι το στοίχημα συνεχίζεται και ότι θα λογοδοτήσει μόνο απέναντι στους δημότες.
Την ίδια ώρα επιστολές «επώνυμων» απολυμένων από τον 984, με αποδέκτη τον δήμαρχο Καμίνη, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ανάμεσά τους και αυτή του Γρηγόρη Ρουμπάνη. Ο γνωστός δημοσιογράφος στην επιστολή του αναφέρει ότι ουδέποτε παραιτήθηκε, πως του ασκήθηκε πίεση για παραίτηση και βάλει κατά του δημάρχου Καμίνη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συκοφαντεί ο «Συνήγορος», διασύρει και μέσω των συνεργατών του-οι οποίοι συχνά είναι οι γνωστοί πρόθυμοι υπηρέτες κάθε εξουσίας-διώχνει από τη δουλειά τους ανθρώπους που αυτοί οι ίδιοι υπηρέτες δεν τους άφησαν να κάνουν τη δουλειά τους, άλλους ανθρώπους, νέους που δεν έχουν επαγγελματική μοίρα πια, άλλους που έχουν γλώσσα για να μιλούν και όχι για να γλύφουν». Η ανακοίνωση του Τάκη Καμπύλη προς τους εργαζόμενους αναφέρει:...

«Το στοίχημα συνεχίζεται
Ανακοίνωση του Γενικού Διευθυντή του ΑΘΗΝΑ 9.84 για τις επιθέσεις που δέχεται ο σταθμός και οι άνθρωποί του.
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Τις τελευταίες μέρες ο σταθμός μας δέχεται πόλεμο λάσπης από τους επαγγελματίες του είδους.
Οι λόγοι είναι προφανείς . Η ακινησία και η ατιμωρησία χρόνων είχε ονοματεπώνυμο και συγκεκριμένο οικονομικό όφελος.
Ο 9.84 με τη δική σας συμπαράσταση τόλμησε ό,τι κανένα δημόσιο μέσο δεν έχει επιχειρήσει μέχρι σήμερα στη χώρα μας.
Το στοίχημά μας συνεχίζεται.
Σημασία έχει ότι το αναλάβαμε. Και ακόμη μεγαλύτερη σημασία έχει ότι το στοίχημα το αναλάβαμε με τους όρους που εξαρχής θέσαμε δημοσίως.
Ο διπλός στόχος μας, να διασωθεί το ιστορικό ανεξάρτητο δημοτικό ραδιόφωνο της Αθήνας και να αναπτυχθεί, είναι ζωντανός.
Όπλο μας το μικρόφωνο, προσδοκία μας ένα νέο δημοσιογραφικό προϊόν.
Απέναντί μας έχουμε μόνο τους δημότες. Αυτούς πρέπει να πείσουμε, σ’ αυτούς θα λογοδοτήσουμε. Σε κανέναν άλλο.

Ο Γενικός Διευθυντής της Δ.Ε.Ρ.Α

Τάκης Καμπύλης»