ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Με πολλούς «κομμένους» της ΕΡΤ το κανάλι ΟΠΑΠ TV

Από σήμερα μεταδίδεται το πολύωρο αθλητικό πρόγραμμα της ΟΠΑΠ TV στα πρακτορεία του Οργανισμού και μέσω ειδικού κυκλώματος. Πολλοί λένε οτι από την στιγμή που επικεφαλής του καναλιού βρίσκονται οι Κώστας Βερνίκος και Άρης Νικολάκης ( ο συμμαθητής του Κ. Καραμανλή) ήταν αναμενόμενο να δουλεύουν σ' αυτό πολλοί από τους δημοσιογράφους που οι δυο τους είχαν και στο αθλητικό τμήμα της ΕΡΤ, όπου έκαναν ουσιαστικά κουμάντο, μια και ο προϊστάμενος Αντώνης Κατσαρός είχε... διακοσμητικό ρόλο. Βέβαια οι Βερνίκος -Νικολάκης, όπως γράφει το μπλογκ sportmme, που ήταν παλαιότερα και στο Γραφείο Τύπου των Ολυμπιακών της Αθήνας το 2004 και ετοιμάζονταν να αναλάβουν και τους Μεσογειακούς αν αυτοί δεν αφαιρούνταν από την χώρα μας, έχουν βάλει "μπροστινό" στον ΟΠΑΠ TV το "αγαπημένο παιδί" του Βερνίκου, τον Παναγιώτη Μπογιατζή.
Εκεί λοιπόν θα δουλεύουν ο.... Παύλος Παπαδημητρίου (ούτε ΟΠΑΠ TV γίνεται χωρίς Που-ρου-που-που φαίνεται), αλλά και οι Άγγελος Μενδρινός, Στέφανος Αβραμίδης, Τάσος Μαγουλάς (άλλο "αγαπημένο παιδί" του Βερνίκου αυτός), Ήρα Νικολετοπούλου, Έλενα Μπουζαλά, Παναγιώτης Περπερίδης.