ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εντυπωσιακά ΤΑ ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου





Εξαιρετικό φύλλο έβγαλε αυτό το Σαββατοκύριακο το team της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ. Πρόκειται για μία πληρέστατη εφημερίδα που τα έχει όλα! Ειδήσεις, άποψη, κριτική, συνεντεύξεις, πορτραίτα (γνωστών και αγνώστων) προσώπων της επικαιρότητας και κυρίως πρωτότυπα θέματα δοσμένα όλα με μοναδικό τρόπο από τη δημοσιογραφική ομάδα του 4ου ορόφου της Μιχαλακοπούλου.
Εξαιρετικό και το ένθετο «Νσυν», υπό την εποπτεία του Νίκου Αμανίτη, με ένα απίστευτο Βιβλιοδρόμιο – θαρρείς πως οι βαρετές (για πολλούς) σελίδες του Βιβλίου «ζωντάνεψαν».
ΤΑ ΝΕΑ όπως έχουμε γράψει δεν θυμίζουν σε τίποτε την εφημερίδα που κυκλοφορούσε στα περίπτερα πριν από μερικούς μήνες και για μερικούς τα αποτελέσματα της αλλαγής στο layout και το όλο «στήσιμο» του φύλλου είναι αμφιλεγόμενα. Οι περισσότεροι όμως υποστηρίζουν οτι είναι θέμα χρόνου να την.... συνηθίσουν οι αναγνώστες της.

Υ.Γ.
Αναζητείται ακόμη φόρμουλα για την πρώτη σελίδα που αδικείται από τις διαφημίσεις αλλά και το άχαρο πρωτοσέλιδο με την γερμανίδα καγκελάριο Μέρκελ σε ρόλο σούπερ ήρωα.