ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Κλινήρης με υψηλό πυρετό ο Γ. Παπανδρέου

Το έντονο στρες και η κούραση κατέβαλαν τον Πρωθυπουργό ο οποίος προσβλήθηκε από ίωση και από το πρωί παραμένει κλινήρης, μετά από σύσταση των γιατρών, καθώς εμφάνισε υψηλό πυρετό. Οι γιατροί φοβούνται λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος και του απαγόρευσαν οποιαδήποτε μετακίνηση.
Θυμίζουμε οτι ο Γιώργος Α. Παπανδρέου είναι επιρρεπής στις λοιμώξεις και μάλιστα σε αυτές του αναπνευστικού και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί στο Αττικόν Νοσοκομείο καθώς οι γιατροί είχαν τότε διαγνώσει πνευμονία.
Λόγω μνημονίου το άγχος, τα ψυχοσωματικά προβλήματα, οι αϋπνίες, οι λιποθυμίες, τα εξανθήματα (θυμίζουμε τον επιχείλιο έρπη του ΓΑΠ) κ.ά. είναι ζητήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά πολλά κυβερνητικά στελέχη αλλά και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, πόσο μάλλον ο ίδιος ο πρωθυπουργός.
Η ασθένεια του Παπανδρέου ήταν η αιτία να αναβληθεί η αποψινή προ ημερησίας συζήτηση στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών για το θέμα του δημογραφικού προβλήματος στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της Βουλής Φίλιππος Πετσάλνικος, μόλις ενημερώθηκε για την κατάσταση της υγείας του πρωθυπουργού, επικοινώνησε με....τους αρχηγούς των κομμάτων και όλοι συμφώνησαν η συζήτηση στη Βουλή για το δημογραφικό, που είχε ζητήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης, να αναβληθεί.