ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μίκης, Ολγα και Μιχάλης






Μεγαλώνει ο ανταγωνισμός – δυστυχώς μόνο μέσω των προσφορών – στα κυριακάτικα φύλλα. Η Καθημερινή μετά το Μάνο Χατζιδάκι επιστρατεύει (χώρια τον Γαστρονόμο) τον έτερο μεγάλο συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη και προσφέρει 26 έργα του (σε 20 CD), που καλύπτουν την περίοδο 1958-1984, μέσα από τις αυθεντικές ηχογραφήσεις τους, αλλά με νέα ηχητική επεξεργασία.
Από την άλλη πλευρά το Πρώτο Θέμα, μετά την κυκλοφοριακή επιτυχία και την επιστροφή στην κορυφή με το νέο cd του Πλούταρχου, εξασφάλισε ολόκληρη τη δισκογραφία του Μιχάλη Χατζηγιάννη και βγαίνει.... δυνατά στον ανταγωνισμό δίνοντας και την ταινία «Προσωπική υπόθεση» με τη Μισέλ Φάιφερ και τον Αστον Κάτσερ.
Το Βήμα με τη σειρά του αυτή την Κυριακή προσφέρει μαζί με την εφημερίδα Τζέιμς Μποντ με τoν Daniel Craig και την Olga Kurylenko στην ταινία Quantum of Solace (2008). Στη διάθεση του Ψυχάρη θα βρίσκεται από την μεθεπόμενη Κυριακή και η δισκογραφία του Γιώργου Νταλάρα.