ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Α. Μαρτίνης: Μείζων κίνδυνος οι δραστηριότητες παρασιτικών οικονομικών παραγόντων

Με έμμεσες βολές και υπονοούμενα κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου απάντησε ο πρόεδρος του ΕΕΣ και του Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης στη σχετική ολοσέλιδη καταχώρηση της Marfin Investment Group στον Τύπο.
Αναφέρει συγκεκριμένα ο Μαρτίνης σε ανακοίνωσή του:

«Αναφερόμενος στη σημερινή ολοσέλιδη καταχώρηση της MIG, σχετικά με το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν και το πρόσωπό μου, δεν θα επιθυμούσα να προβώ σε κανένα σχόλιο επί της ουσίας, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Οφείλω, όμως, να απευθύνω έκκληση στους σοβαρούς και κυρίους μετόχους του ομίλου να ενσκήψουν στο γεγονός για την υπεράσπιση της κοινωνικής εικόνας του μεγαλύτερου επιχειρηματικού ομίλου της χώρας μας, τον οποίο αυτοί συνέστησαν και στηρίζουν.
Τελειώνοντας και εκφράζοντας την προσωπική και μόνο άποψή μου, θέλω να δηλώσω ότι, εάν υπάρχουν επίορκοι πολιτικοί, αυτό είναι κακό, αλλά μικρότερο κακό, γιατί η δημοκρατική ψήφος των πολιτών το αποκαθιστά.
Μείζονα κίνδυνο θεωρώ τις ηγετικές πολιτικοκοινωνικές δραστηριότητες παρασιτικών οικονομικών παραγόντων, εάν υπάρχουν, διότι η επιτυχία τους θα.... συνιστούσε την εγκαθίδρυση της στυγνότερης αντιλαϊκής δικτατορίας.
Τα παραπάνω αποτελούν σκέψεις μου επί γενικών καταστάσεων στον ελληνικό και διεθνή χώρο και δεν υποκρύπτουν προσωπικό υπαινιγμό προς κανέναν».

Y.Γ. Επειδή δεν γνωρίζουμε εαν ο Μαρτίνης έχει τώρα μούσι τον βάζουμε στις φωτογραφίες και με γένεια και ξυρισμένο.