ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Πως ο Σόμπολος «έκαψε» τον Σαραντόπουλο



Μπορεί πολλοί να μην υπολήπτονται (και δικαίως) τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο αλλά στην περίπτωση με τη δικαστική περιπέτεια των εργαζόμενων της Απογευματινής με τον Κ. Ι. Σαραντόπουλο θα πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Οπως αναφέρουν και οι εργαζόμενοι, κατά την συζήτηση της αίτησης πτώχευσης που είχε καταθέσει η εταιρεία "Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ", η κατάθεση του Σόμπολου υπήρξε καταλυτική. Στο ερώτημα ποιον γνωρίζει η ΕΣΗΕΑ ως μόνο ιδιοκτήτη της εφημερίδας και με ποιον συνομιλούσε όλο αυτό το διάστημα της κρίσης, ο Σόμπολος απάντησε ξεκάθαρα και με το κύρος του προέδρου της ΕΣΗΕΑ, πως μόνος πραγματικός μέτοχος είναι ο Κ. Σαραντόπουλος.
Θυμίζουμε οτι οι εργαζόμενοι κατάφεραν και απέδειξαν με στοιχεία ότι ο Κ. Σαραντόπουλος είναι ο μοναδικός, πραγματικός μέτοχος και ιδιοκτήτης της Απογευματινής (καθώς η ΑΕ αποτελεί το νομικό μόνο προκάλυμμα του φυσικού προσώπου) κι έτσι εάν πτωχεύσει η εταιρεία Απογευματινή πρέπει να πτωχεύσει και.... ο ίδιος ως φυσικό πρόσωπο. Δηλαδή ή θα πτωχεύσει και η Απογευματινή και ο Σαραντόπουλος ή δεν θα πτωχεύσει ούτε η εταιρεία ούτε ο ίδιος, και άρα θα πρέπει να εξοφλήσει τις οφειλές του προς τους εργαζόμενους.