ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κυριακίδης και Καμπύλης για διευθυντές στον «Αθήνα 984»



ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΙ ΣΤΟ ΔΣ - ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ - ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΟΙ

Η συγγραφέας Ρέα Γαλανάκη ορίστηκε πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ραδιοφωνίας του Δήμου της Αθήνας (Αθήνα 9.84) με αντιπρόεδρο τον καθηγητή Εργατικού Δικαίου Κώστα Παπαδημητρίου.Τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ της ΔΕΡΑ είναι ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Εθνικής Τράπεζας Κώστας Καλλίτσης, η δημοσιογράφος - συνταξιούχος της ΕΡΤ Ελένη Βλάχου, ο διεθνολόγος στο γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρος Τσίκας και ο συνταξιούχος δημοσιογράφος Μιχάλης Κυριακίδης που προαλείφεται και για γενικός διευθυντής - διευθυντής ειδήσεων του Αθήνα 984.
Για τη θέση του διευθυντή του δημοτικού ραδιοσταθμού ακούγεται ξανά τα τελευταία 24ωρα το όνομα του δημοσιογράφου Τάκη Καμπύλη που πολλοί θεωρούν ότι....συνέβαλλε σε πολύ μεγάλο βαθμό στη νίκη Καμίνη στις δημοτικές εκλογές.
Στο ΔΣ της ΔΕΡΑ από την παράταξη του Ν. Κακλαμάνη θα μετέχουν ο πρώην πρόεδρος της ΔΕΡΑ Θανάσης Καφέζας και ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντάρας ενώ από τον συνδυασμό του Γ. Αμυρά η δημοσιογράφος Μαρίνα Τζώκα ενώ από την παράταξη της Ελ. Πορτάλιου ο δημοσιογράφος Μπάμπης Γεωργούλας.
Σχετικά με το πρόβλημα των απλήρωτων συμβασιούχων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διευκρινίστηκε πως την πρώτη Μαρτίου, όσοι δεν έχουν προλάβει να πληρωθούν ως το τέλος του μήνα, θα λάβουν δύο μισθούς (Ιανουάριο- Φεβρουάριο). Επίσης ξεκαθαρίστηκε ότι θα υπάρξει επέκταση των συμβάσεών τους για άλλους δύο μήνες.