ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

H μαγκιά της Λίτσας Πατέρα

- Λένε στη «Δάφνη Επικοινωνίες» (εκδίδει τα περιοδικά «Το παιδί μου κι εγώ», «Οικία και Διακόσμηση», «Forma», «Wedding» και «Αστρολόγος») του ομίλου Antenna ότι η εκδότρια, διευθύντρια και γενικώς μεγάλο αφεντικό του «Αστρολόγου» Λίτσα Πατέρα ζήτησε και πέτυχε να μειωθεί ο δικός της ο μισθός, για να μην απολυθεί κανένας συνεργάτης της. Το καταγράφω, για να φανεί ότι πίσω από τα χαχαχά και χουχουχού των πρωινατζήδων κρύβεται καμιά φορά και ολίγη μαγκιά.

- Το σημαντικότερο
στη συζήτηση των ιδιοκτητών με την ΕΣΗΕΑ; Τι άλλο, το οκτάωρο! Με την επέλαση της ηλεκτρονικής εποχής και τη μετατροπή των φύλλων σε μίνι πρακτορεία ειδήσεων, έχει σημασία ποιος θα καθορίσει το ωράριο και τους όρους εργασίας στα newsrooms.

-Το πιο ενδιαφέρον
από τις στάσεις εργασίας των τεχνικών του Star; Εσπασαν τα τηλέφωνα στελεχών του καναλιού, από.... κλήσεις ανέργων. «Ερχόμαστε εμείς να κάνουμε τις βάρδιες και στα λεφτά θα τα βρούμε», ήταν πάνω κάτω το νόημα της προσφοράς εργασίας...

-Για την αρθρογραφία της
σχετικά με την ισότητα των φύλων βραβεύει ο «Σύνδεσμος για τα Δικαιώματα της Γυναίκας» τη «δική μας» Χριστίνα Πάντζου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο (Δευτέρα) στο ξενοδοχείο «King George», στις εξίμισι το απόγευμα.

-από τα Μέσα & media του Χρ. Ξανθάκη / Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία