ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Διαρροές και διαψεύσεις για «κολλεγιά» Χατζηνικολάου - Ρουσόπουλου στο ΑΛΤΕΡ με εμπλοκή Βαρδινογιάννη



Περίεργες διαρροές και εξίσου περίεργες διαψεύσεις το τελευταίο 24ωρο για «κολλεγιά» και συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου και του Θοδωρή Ρουσόπουλου σχετικά με την εξαγορά της συχνότητας του τηλεοπτικού σταθμού ΑΛΤΕΡ.
Μέσα σε όλα υπήρξε και εμπλοκή του ονόματος του Βαρδή Βαρδινογιάννη με αναφορές σε τράπεζες αλλά και στις πολύ καλές σχέσεις του επιχειρηματία με τους προαναφερόμενους δημοσιογράφους. Οι κακές γλώσσες λένε οτι «ο άνθρωπος που είχε επιβάλει τον Ρουσόπουλο ως εκπρόσωπο τύπου του Καραμανλή ήταν ο Β. Βαρδινογιάννης» (έχει γραφτεί κι από τον Κύρτσο σε βιβλίο). Οι ίδιες κακές γλώσσες λένε ότι «οι σχέσεις του Χατζηνικολάου με τον γνωστό επιχειρηματία και τη σύζυγό του είναι πολύ καλές από την εποχή του Μega και τη γνωστή συνέντευξη με το οτο-κιού».
Είχε προηγηθεί ανάρτηση του.... nonews-news με τίτλο "Χατζηνικολάου Ρουσόπουλος αγοράζουν την συχνότητα του Αλτερ" που ανέφερε:
«Σε αναγκαστική εκκαθάριση το Κανάλι... Νίκος Χατζηνικολάου και Θόδωρος Ρουσόπουλος έχοντας πίσω τους τον Βαρδή Βαρδινογιάννη του οποίου είναι "παιδιά", αγοράζουν με χαμηλό τίμημα, μόνο την συχνότητα του ALTER. Ο Κουρής θα μπει σε αναγκαστική εκκαθάριση του Καναλιού, και θα δώσει την συχνότητα με τίμημα όπως λέγεται, 500.000 Τι θα γίνουν τώρα οι οφειλές στις Τράπεζες και τους διαφημιστές? Υπέρ της Αεροπορίας...»

Ακολούθησε επιστολή διάψευσης του Ν. Χατζηνικολάου:
«Το δημοσίευμά σας περί δήθεν εξαγοράς της συχνότητας του Alter από εμένα είναι παντελώς ψευδές και αποτελεί αποκύημα της φαντασίας σας. Το ίδιο ισχύει και για όλα τα υπόλοιπα στοιχεία του δημοσιεύματος σας, το οποίο αγγίζει τα όρια του κωμικού...».

Την ίδια ώρα το μπλογκ karxarias έγραφε:
«Ο Βαρδινογιάννης πηγαίνει στο ALTER? Οι εξελίξεις στο κανάλι του Περιστερίου τρέχουν και όπως όλα δείχνουν δρομολογείται ήδη το σχέδιο για τη σωτηρία του ALTER... Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Κώστας Γιαννίκος αναμένεται να έχει αναχωρήσει από το κανάλι τουλάχιστον μέχρι τα μέσα του Ιανουαρίου, αφού πρώτα θα έχει πωλήσει το 50% των μετοχών του σε ισόποσο μερίδιο στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Στάθη Τσοτσορό. Διακαής πόθος του Κουρή ήταν ως γνωστόν να μπει στο παιχνίδι ο Σταμάτης Μαλέλης του STAR, ο οποίος όμως αρνήθηκε τις κατ'επανάληψη κρούσεις του επιχειρηματία-εκδότη. Το σχέδιο διάσωσης του σταθμού προβλέπει δυστυχώς άσχημες εξελίξεις για τους εργαζόμενους, αφού ως το Πάσχα αναμένονται τουλάχιστον 500 απολύσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σταθμό θα παραμείνουν μόνο 150 εργαζόμενοι, ενώ το ALTER θα μετονομαστεί πιθανότατα σε REAL TV, διαμορφώνοντας παράλληλα ένα αποκλειστικά ενημερωτικό προφίλ. Όπως είναι γνωστό οι σχέσεις του Χατζηνικολάου με τον όμιλο Βαρδινογιάννη είναι άριστες, γεγονός που ενισχύει τις φήμες που θέλουν τον όμιλο να κατεβαίνει προς Περιστέρι μεριά και να αποκτά επίσης μετοχικό κεφάλαιο.»