ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ο Χαρβαλιάς παραμένει αρθρογράφος και… κυνηγός

Δεν βιάζεται να βρει τον αντικαταστάτη του Γιάννη Μιχελάκη ο εκδότης του Ελεύθερου Τύπου Δημήτρης Μπενέκος. Σύμφωνα με ανθρώπους του στενού του περιβάλλοντος, πιστεύει ότι δεν έχει λόγο να κινηθεί υπό πίεση.
Για κάποιο χρονικό διάστημα, η εφημερίδα –σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- θα συνεχίσει να εκδίδεται από το σημερινό επιτελείο το οποίο θα συνδράμει ο ίδιος ο Δ. Μπενέκος, ο οποίος άλλωστε γνωρίζει καλά αυτή τη δουλειά- καλύτερα από τον Μιχελάκη τον οποίο είχε γνωρίσει ως συντάκτη ύλης στην Μεσημβρινή.
Φυσικά ο Δ. Μπενέκος και δεν έχει πρόθεση να γίνει και πάλι διευθυντής και θα κινηθεί σε αναζήτηση προσώπου.
Παρά τη σχετική φημολογία, λύση από μέσα δεν υπάρχει. Ο Γ. Χαρβαλιάς, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν, δεν αποτελεί λύση για τον Μπενέκο. Φυσικά και η σχέση τους δεν βρίσκεται στα επίπεδα που είχε βρεθεί την εποχή που συνυπήρξαν στο Έθνος- τότε ο Μπενέκος θεωρούσε ότι ο Χαρβαλιάς μπορούσε να διευθύνει μόνον το… «Έθνος κυνήγι». Η βελτίωση της σχέσης όμως, δεν σημαίνει για όσους γνωρίζουν ότι ο Χαρβαλιάς θα μπορούσε να διεκδικήσει και τη διεύθυνση της εφημερίδας, αν και σύμβουλος του Προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.

-από newpost.gr