ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Γιατί ο Γ. Παπανδρέου τρέφεται με ωμό φιλέτο μαγιάτικου



Που τον χάνεις που τον βρίσκεις τον πρωθυπουργό σε ένα σούσι μπαρ με την σύζυγο, τα παιδιά και διάφορα φιλικά τους ζευγάρια…
Ο πρωθυπουργός έχει φαίνεται αδυναμία στο ωμό ψάρι (και μάλιστα στο μαγιάτικο) γιατί όπως λένε τον βοηθάει να κρατήσει την φόρμα και την σιλουέτα του, σε συνδυασμό πάντα με τζόκινγκ, κωπηλασία (ανοιχτά της Εύβοιας) και ποδήλατο.
Ετσι τα έντυπα κάθε είδους, συχνά πυκνά έχουν αναφορές για τις εξόδους του ζεύγους Παπανδρέου σε εστιατόρια που ειδικεύονται στο σούσι. Μάλιστα φαίνεται πως ο Γιώργος Α. Παπανδρέου προτιμά ένα συγκεκριμένο στην Κηφισιά του οποίου είναι τακτικός θαμώνας.
Το πρόβλημα όμως είναι οτι ο ΓΑΠ είναι φανατικός αντικαπνιστής και στο συγκεκριμένο ρεστοράντ, στο χώρο του μπαρ, κάνουν τα στραβά μάτια στην απαγόρευση του καπνίσματος. Ετσι πριν από μερικές ημέρες (προ Νταβός) στο.... γνωστό σούσι μπαρ της Κηφισιάς οι καπνιστές είδαν τo προσωπικό να τους προτρέπει να σβήσουν τα τσιγάρα και ταυτόχρονα να μαζεύει άρον - άρον τα τασάκια. Κάποιοι αντέδρασαν αλλά λίγη ώρα αργότερα είδαν να καταφθάνει στο εστιατόριο ο Γ. Παπανδρέου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Αντα και τα δύο τους παιδιά... Το ίδιο χουνέρι είχαν πάθει οι θεριακλήδες καπνιστές και πριν από δύο εβδομάδες όταν ο πρωθυπουργός βγήκε και πάλι για ωμό φιλέτο μαγιάτικου με τη σύζυγό του και το ζεύγος Παπακωνσταντίνου.

Υ.Γ. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου λατρεύει την διεθνή κουζίνα (λόγω ίσως των πολλών και συχνών ταξιδιών του) και όσες φορές τύχει να βρεθεί στην Ελλάδα προστρέχει σε γιαπωνέζικα, ινδικά, μεξικανικά κλπ εστιατόρια. Πολλές φορές μάλιστα, όταν δεν υπάρχει διάθεση για έξοδο, η σύζυγός του Αντα βολεύεται και με delivery παραγγέλνοντας φαγητό για το σπίτι από συγκεκριμένα έθνικ ρεστοράντ.