ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

«Σίμο, βοήθησε λίγο την κατάσταση...»

ΕΠΑΦΕΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ MEDIA

Επαφές με τους ανθρώπους των media έχει ξεκινήσει από τότε που ανέλαβε ο σκιώδης υπουργός της ΝΔ επί θεμάτων ΜΜΕ, Σίμος Κεδίκογλου. Το αξιοσημείωτο των συναντήσεων, όπως γράφει το parapolitika, έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο ευβοιώτης πολιτικός βλέπει εκτός από τους «καρχαρίες» των ΜΜΕ, και την «μαριδούλα». Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός οτι ο Κεδίκογλου δίνει μεγάλη έμφαση και στο διαδίκτυο. Μάλιστα, ενόψει της συζήτησης επί του νομοσχεδίου Χυτήρη, αναμένεται να καταθέσει και συγκεκριμένες προτάσεις που θα αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη λειτουργία του διαδίκτυου.
Πιό σημαντικό όμως από τις όποιες επαφές με μιντιάρχες, είναι η συνάντηση που είχε ο Κεδίκογλου με τους παλιούς συναδέλφους του στην Απογευματινή κατά την οποία ενημερώθηκε για την πρωτοφανή κατάσταση που αντιμετωπίζουν δημοσιογράφοι, διοικητικοί και τεχνικοί της ιστορικής εφημερίδας. Οι εργαζόμενοι κατήγγειλαν στον Κεδίκογλου ότι η.... εταιρεία «Εκδόσεις Απογευματινή ΑΕ» δεν στέλνει καταστάσεις μισθοδοσίας στο ασφαλιστικό μας ταμείο, παρόλο που υποχρεούται από το νόμο, με αποτέλεσμα να απειλείται η ασφάλιση μας.
Ο Κεδίκογλου δεσμεύτηκε να θέσει το ζήτημα στην επικείμενη συνάντηση του με τον αρμόδιο για θέματα ΜΜΕ αναπληρωτή υπουργό Τηλέμαχο Χυτήρη, μεταφέροντας το αίτημα των εργαζόμενων να υπάρξει ρύθμιση για την επίλυση του προβλήματος, αλλά και παρέμβαση για την εφαρμογή του νόμου.