ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Κάστινγκ στους παρουσιαστές της ΕΡΤ και «κόψιμο» των μισών από τα δελτία ειδήσεων!


Κάστινγκ στους παρουσιαστές της ΕΡΤ και «κόψιμο» των μισών από τα δελτία ειδήσεων, έχει αποφασίσει η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα μέλη του ΔΣ έφτασαν σε αυτή την απόφαση διαπιστώνοντας ότι οι παρουσιαστές φτάνουν τους 22, ενώ στην πραγματικότητα χρειάζονται 11, άντε 12 με την Έλλη Στάη. Με 11 παρουσιαστές, η ΕΡΤ μπορεί να ανταπεξέρχεται στις ανάγκες όλων των δελτίων, από το πρωί ως το βράδυ. Ο διπλάσιος αριθμός παρουσιαστών που υπάρχει σήμερα, ουσιαστικά σημαίνει ότι όλοι υποαπασχολούνται.
Η διοίκηση της ΕΡΤ, έχει στα χέρια της κάποιες ποιοτικές έρευνες. Ωστόσο, γνωρίζοντας τις αντιδράσεις όσων κοπούν από τα δελτία, δεν θα πάρει η ίδια την απόφαση, αλλά θα αναθέσει το κάστινγκ σε εταιρεία- ενδεχομένως του εξωτερικού, εξειδικευμένη στην τηλεόραση και την παρουσίαση των ειδήσεων.
Η διαδικασία θα αρχίσει αφού ολοκληρωθεί η έλευση των συμβασιούχων, καθώς υπάρχει η πιθανότητα να συμμετάσχουν στο κάστινγκ και κάποιοι από αυτούς.

ΤΙΡ: Μέχρι και σήμερα, όσοι προσπάθησαν να περιορίσουν τον αριθμό των παρουσιαστών, είτε αναγκάστηκαν να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους, είτε… έφυγαν. Ο περιορισμός του αριθμού τους, είναι μέτρο απόλυτα σωστό. Αν τα καταφέρει η σημερινή διοίκηση, θα πρέπει να της πούμε «μπράβο».

-αναδημοσίευση από newpost.gr