ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Χομπίστρια στην ΕΡΤ η Ελλη Στάη

-Επιστρέφω στην ΕΡΤ και στις ειδήσεις γιατί απλά αγαπάω τη δουλειά μου και δεν τη σταμάτησα ποτέ. Σταμάτησα την τηλεόραση και ήταν δική μου απόφαση. Και θέλω να το διευκρινίσω γιατί ακούω κάποιους να λένε άλλα πράγματα, ενώ γνωρίζουν ότι δεν είναι έτσι.
-Αφησα μια καλοπληρωμένη δουλειά στο ραδιόφωνο, ενώ αποστασιοποιούμαι και από το ιντερνετικό μου εγχείρημα με την έννοια ότι ούτε εκεί θα γράφω. Δεν συμφωνώ έτσι όπως έχουν θέσει το θέμα του ασυμβίβαστου, αλλά από τη στιγμή που το έβαλαν θα το ακολουθήσω πλήρως.
-Βλέπω μέσα στο χώρο μας ο ένας να κρίνει και να επικρίνει τον άλλο, μια διάθεση εσωτερικής ανθρωποφαγίας που δεν κάνει καθόλου καλό στο επάγγελμα και μάλιστα σε τόσο κρίσιμη περίοδο.
Αυτά λέει μεταξύ άλλων η Ελλη Στάη σε συνέντευξή της στον Σωτήρη Μανιάτη στην Ελευθεροτυπία του Σαββάτου απαντώντας στις επικρίσεις που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα δείχνοντας ξεκάθαρα πόσο έχει ενοχληθεί...
Σε ερώτηση γιατί πήγε στην ΕΡΤ με 4.000 ευρώ μικτά η Στάη δείχνει.... προσγειωμένη και απαντά ότι γνωρίζει τι συμβαίνει στην πιάτσα καθώς τα υψηλά συμβόλαια της τηλεόρασης δεν υπάρχουν πλέον και δεν θα υπάρξουν για αρκετό καιρό. «Αντιλαμβάνομαι τη διάσταση των πραγμάτων και επιλέγω να κάνω κάτι που έχει πρόκληση ως προς το αντικείμενό του και την ουσία της δουλειάς. Μου αρέσει αυτή η αναμέτρηση και είναι αυτονότητο ότι δεν υπήρχε οικονομικό ζήτημα στο μυαλό μου» λέει χαρακτηριστικά.
Υ.Γ. Χομπίστρια λοιπόν η Στάη στην ΕΡΤ με... 4.000 μεικτά. Προτιμάει να κάνει το κέφι της στην ΕΡΤ αφήνοντας «μια καλοπληρωμένη δουλειά στο ραδιόφωνο». (Πόσα έπαιρνε δηλαδή στο Flash;)