ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ποιοι φεύγουν, ποιοι έρχονται στον Αθήνα 984

Στα γραφεία τουΔΟΛ και συγκεκριμένα στον πέμπτο όροφο της Μιχαλακοπούλου εθεάθη προ ολίγων ημερών ο Σωτήρης Ξενάκης. Ο δημοσιογράφος, που θεωρείται από τους λίγους που εμπιστεύεται η Ντόρα Μπακογιάννη (πολλοί έχουν «αποστατήσει»), συναντήθηκε λέει με τον νέο διευθυντή του «Βήμα Fm» Βασίλη Χιώτη ο οποίος του πρότεινε συνεργασία. Ο Ξενάκης παρουσιάζει προς το παρόν το πρωινό ενημερωτικό του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού Αθήνα 984.
Την ίδια ώρα αναμένονται στο Γκάζι τα πρόσωπα που έχει επιλέξει ο νέος δήμαρχος της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, για να αναλάβουν τον Δημοτικό ραδιοσταθμό. Οπως ακούγεται την προεδρία του Αθήνα 984 αναλαμβάνει η Ρέα Γαλανάκη, ενώ για διευθυντικές θέσεις ακούγονται τα ονόματα των δημοσιογράφων Νίκου Μεγγρέλη και Γιώργου Κυριακίδη. Ο έτερος.... συνεργάτης του νέου δημάρχου Τάκης Καμπύλης παραμένει προς το παρόν σύμβουλος του Καμίνη, υπεύθυνος για θέματα ΜΜΕ και επικοινωνίας.