ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο την Πέμπτη - 20 χρόνια από τη δολοφονία Τεμπονέρα




Την ερχόμενη Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα. Παράλληλα η ΟΛΜΕ για την Πέμπτη έχει προκηρύξει δύο τρίωρες στάσεις εργασίας από τις 11 έως τις 14:00 και από τις 14:00 έως τις 17:00 προκειμένου να μπορέσουν οι εκπαιδευτικοί να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν στα Προπύλαια στις 12:30.
Επίσης την Παρασκευή, στις 14 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας(12 - 2 μ.μ. και 2 - 4 μ.μ.) για τις παραστάσεις διαμαρτυρίας με αφορμή τις επιχειρούμενες συγχωνεύσεις - καταργήσεις σχολικών μονάδων στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης όλης της χώρας.
Στην Αττική η παράσταση διαμαρτυρίας θα θα γίνει στις 13:00 στην οδό Τσόχα 15 - 17.
Τα αιτήματα των εκπαιδευτικών είναι να μην περικοπούν οι δαπάνες για την παιδεία και να δοθεί άμεσα το 5% των δαπανών. Παράλληλα, οι καθηγητές ζητούν....ακύρωση του Μνημονίου, των μέτρων του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής Ενωσης.