ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Tελικά διέγραψαν τον Χρ. Παναγόπουλο από την ΕΣΗΕΑ;

ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΛΕΥΚΟ

Τελικά η ΕΣΗΕΑ διέγραψε από τα μητρώα της τον Χρήστο Παναγόπουλο (παλιά της ΕΡΤ και τώρα του ΣΚΑΙ ) ή όχι;
Διότι από τη μία λέγεται και γράφεται ότι τον διέγραψαν και από την άλλη χθες στην ανοιχτή συνέλευση στην Ακαδημίας φάνηκε σαν να αγνοούσαν το γεγονός καθώς ζητήθηκε έντονα η ατιμωτική διαγραφή του με αφορμή τα τεκταινόμενα στον ΣΚΑΙ.
Στην επίσημη ιστοσελίδα των ανακοινώσεων πάντως της ΕΣΗΕΑ δεν υπάρχει τίποτε σχετικό, αν και αυτό το συνηθίζουν, δηλαδή να λαμβάνεται μια απόφαση κι αυτή να κοινοποιείται με μεγάλη καθυστέρηση. Εκτός αν δεν θέλουν να το δημοσιοποιήσουν και να το ανακοινώσουν επίσημα...
Το μπλογκ maxomenidimosiografia έγραψε:
«Το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, τη διαγραφή του Χρήστου Παναγόπουλου μετά από πρόταση, κατατέθηκε από την αντιπρόεδρο Νανά Νταουντάκη και την ψήφισαν έξη: Νταουντάκη, Νταβανέλος, Ράμμος, Κουμπιάς, Βιδάλη, Πετραλιά.
Ο
Τσαλαπάτης έφυγε λίγα λεπτά πριν.
Ο
Σόμπολος, η Μαγιάση, ο Βλαβιανός, ο Κυρίτσης, αφού προσπάθησαν να βρουν σωσίβιο, ως συνήθως, σε νομικά τερτίπια, έριξαν λευκό. Ναι, έριξαν λευκό για το μέλος της ΕΣΗΕΑ που πιέζει, απειλεί, προπηλακίζει εργαζόμενους, που κουρελιάζει τις ΣΣΕ, που προσβάλλει τα μέλη του ΔΣ, που καταρρακώνει το καταστατικό του Σωματείου, που δεν σέβεται κανέναν και τίποτα μπροστά στο προσωπικό του συμφέρον. Ακόμη και όταν.... μπροστά στον Σκάι, κράτησε το συμβούλιο έξω από τις πόρτες, δηλώνοντας «δεν μπορείτε να μπείτε γιατί ο σταθμός είναι…εν λειτουργία» κράτησαν την ίδια στάση του υποτακτικού (αλίμονο τόσα ρουσφέτια τους έχει κάνει για να κερδίσουν τις εκλογές...) και ο κυρ Πάνος κοιτούσε επιτιμητικά άλλο μέλος του συμβουλίου που του μίλησε έντονα...»