ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Και ο Ρέστης είναι fan του Κώστα Γιαννακίδη!..

Eνα είναι σίγουρο: ότι οι μέτοχοι του ραδιοσταθμού Βήμα Fm, ανάμεσά τους και ο Βίκτωρας Ρέστης, είναι fan του Κώστα Γιαννακίδη. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό καθώς οι μέτοχοι και οι λοιποί υποτακτικοί τους άκουσαν σήμερα στην εκπομπή του Γιαννακίδη και το χριστουγεννιάτικο τραγουδάκι Ho Ho Fucking Ho του Kevin Wilson το οποίο προφανώς δεν τους άρεσε. Αποτέλεσμα ήταν να ανακοινώσουν στον citizen Γιαννακίδη την απόλυσή του αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής.
Ο Γιαννακίδης σε άρθρο του στο protagon.gr σχετικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις και τις αλλαγές στον τρόπο ενημέρωσης των πολιτών αναφερόταν στο in.gr και στη «μάλλον αφελή, απόφαση» του portal του ΔΟΛ «να εγκαταστήσει εφαρμογή αναμετάδοσης των μηνυμάτων από το twitter». Και κατέληγε με την διαπίστωση: «Πολύ γρήγορα τα περισσότερα μηνύματα γύρισαν σε καταγγελίες για το μέσο και την ιδιοκτησία του. Εκ των πραγμάτων ο διαχειριστής του in.gr αναγκάστηκε να αφαιρέσει την εφαρμογή. Δεν παίζουν με αυτά. Μόνο αυτά παίζουν μαζί σου»…
Κάποιοι είπαν πως αν το άρθρο είχε... αναρτηθεί πριν την εκπομπή του Γιαννακίδη σίγουρα πρέπει να έπαιξε ρόλο στην «αποχώρηση» του.

Ο εκ Θεσσαλονικής ορμώμενος οικονομολόγος που «ζωγραφίζει» εδώ και πολύ καιρό στα ερτζιανά γράφει στο facebook για την απόλυσή του:
«Σήμερα, αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, ο διοικητικός διευθυντής του ΒΗΜΑ FM, o κ. Νίκος Θρασυβούλου, μου ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας μας για λόγους που δεν κατανοώ, αλλά, ασφαλώς και σέβομαι. Ομως επειδή παράλληλα ακούστηκαν διάφορα για απομάκρυνση μου λόγω σχολίων που έκανα στην εκπομπή, θα ήθελα να σημειώσω πως αυτά είναι, τουλάχιστον, αστεία. Κατά τον ένα χρόνο που έμεινα στα μικρόφωνα του ΒΗΜΑ FM ουδέποτε μου έγινε η παράμικρη παρέμβαση από τη δημοσιογραφική διεύθυνση, ούτε καν νύξη ή υπονοούμενο παρέμβασης. Ημουν απολύτως ελεύθερος να λέω ό,τι θέλω, όπως θέλω και αυτό οφείλω να το αναγνωρίσω. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την ακρόαση και, κυρίως, για την ενθάρρυνση και την καλή παρέα. Ελπίζω σύντομα να τα ξαναπούμε και από τον αέρα».

Υ.Γ. Ακούγεται οτι τον Γιαννακίδη προσέγγισαν ήδη άνθρωποι του Ράδιο 9 (πρώην Θέμα radio 9,89, Alpha radio κλπ) με πρόταση συνεργασίας.