ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Η «δημοκρατία» και το συμβόλαιο με τους αναγνώστες


Kυκλοφόρησε σήμερα το πρώτο φύλλο της εφημερίδας «Δημοκρατία» με εκδότη τον Γιάννη Φιλιππάκη και διευθυντή τον Χρίστο Μουλίνο (φωτογραφία).
«Αποφασίσαμε να εκδώσουμε – στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε – μια εφημερίδα για να υπερασπιστούμε την αξιοπρέπεια όλων των Ελλήνων, που κακοποιείται καθημερινά από δήθεν σοσιαλιστές, Εφιάλτες και λοιπούς τυχοδιώκτες οι οποίοι συγκροτούν τη…. Συντροφιά των προθύμων!». Αυτά αναφέρονται μεταξύ άλλων στο ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ της εφημερίδας με τους αναγνώστες, όπου δίνεται και το στίγμα του (κεντροδεξιού) φύλλου.
Ο τίτλος του βασικού θέματος της πρώτης σελίδας (η οποία παραπέμπει σε στιβαρό, σοβαρό φύλλο) είναι «Μισό μισό το Αιγαίο» με αναφορές στην ηττοπάθεια της κυβέρνησης. Το ρεπορτάζ είναι του Λεωνίδα Μπλαβέρη και αναφέρεται στην μυστική διπλωματία με την «εξαιρετικά περίεργη συμφωνία» Παπανδρέου – Ερντογάν για την αναβάθμιση των σχέσεων της ΕΕ με την Αγκυρα.
Η τελευταία σελίδα καλύπτεται από.... δύο στήλες: Το SMS (Siga Min Siopiso) της Λιάνας Κανέλλη (ναι σωστά διαβάσατε) και το Μπα? με την υπογραφή Χ.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και θα επανέλθουμε (κριτικά) όταν θα εντρυφήσουμε στο φύλλο...