ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2010

Μαζικές απολύσεις «Με αγάπη» από τον Κυριακού


Με Αγάπη άρχισε ο Κυριακού το ξήλωμα των εργαζομένων και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ-1. Μετά την αποψίλωση του ραδιοφώνου η εργοδοσία προχώρησε χθες σε δεκάδες απολύσεις και στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα απομακρύνθηκαν από τον σταθμό τρεις δημοσιογράφοι (αθλητικό, γραφείο Θεσσαλονίκης και παραγωγή ειδήσεων) ενώ ο Κυριακού προχώρησε ταυτόχρονα σε μαζικές απολύσεις τεχνικών.
Αμέσως η Ενωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.) κήρυξε 8ωρη στάση εργασίας για την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου από τις 05.00 π.μ. της Τρίτης μέχρι τις 13.00 μ.μ. της ίδιας μέρας στο κανάλι του ΑΝΤ1.
Η ανακοίνωση των Τεχνικών αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Με αγάπη» ακόμα και οι απολύσεις! Φροντίζοντας και μεριμνώντας για τα πάντα όπως αναφέρεται στην εκπομπή της κυρίας Κυριακού, ο ΑΝΤ1 φρόντισε 13 οικογένειες συναδέλφων μας να περάσουν χαρούμενες γιορτές στο δρόμο. Έτσι δείχνει το.... κοινωνικό του πρόσωπο ο ΑΝΤ1! Για άλλη μια φορά, η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.