ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Θρίλερ στο ALTER


«Γυρίστε στις δουλειές σας και από Δευτέρα βλέπουμε τι θα γίνει με τις πληρωμές». Αυτά ακούγονται στο ALTER από την πλευρά της εργοδοσίας σε μια προσπάθεια να μην δημιουργηθεί περαιτέρω πρόβλημα στο πρόγραμμα του σταθμού από τις στάσεις εργασίας που κήρυξαν από χθες τα δ.σ. της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΙΤΑ.
Την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι καθώς δεν γνωρίζουν τι τους ξημερώνει με την εργοδοσία του καναλιού να τους οφείλει τις δεδουλευμένες αποδοχές για τον μήνα Νοέμβριο καθώς και μέρος του μηνός Οκτωβρίου.
Τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ έχουν κηρύξει κυλιόμενες στάσεις εργασίας των δημοσιογράφων, του διοικητικού προσωπικού και των τεχνικών που εργάζονται στον σταθμό, για σήμερα Πέμπτη από τις 08.00 ως τις 12.00 και από τις 18.00 ως τις 23.00. Τα.... κύρια αιτήματα είναι η άμεση καταβολή των οφειλομένων αποδοχών στους εργαζόμενους και η εφαρμογή των ΣΣΕ.