ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Λάμπης ο διαυγής



Στο διαδίκτυο θα αναρτάται καθημερινά και όλο το 24ωρο το κόστος των τηλεοπτικών εκπομπών της ΕΡΤ, την ώρα που θα μεταδίδονται, για να γνωρίζουν oι Έλληνες πολίτες πόσο και τι πληρώνουν. Αυτές τις διαβεβαιώσεις έδωσε, στην επιτροπή ακροάσεων της Βουλής για τις ΔΕΚΟ, ο νέος διευθύνων σύμβουλος της κρατικής ραδιοτηλεόρασης Λάμπης Ταγματάρχης. Παράλληλα διαβεβεβαίωσε ότι θα δημοσιεύονται όλα τα εγγράφα με τις αποφάσεις του ΔΣ της εταιρείας και ανέφερε ότι η ΕΡΤ θα λειτουργεί με αντικειμενικά κριτήρια στις ειδησεογραφικές εκπομπές της και στην επιλογή και σύνθεση του προσωπικού της. Ο Ταγματάρχης υπογράμμισε πως δεν είναι «κυβερνητικό στέλεχος» και ότι δεν πάει στην ΕΡΤ για να κάνει «λίστες».
Η επιτροπή της Βουλής ενέκρινε με την.... ψήφο των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ την τοποθέτηση του Θανάση Παπαγεωργίου στη θέση του προέδρου και του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ. Λευκό ψηφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.