ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Τα οικόπεδα του Μητσοτάκη και ο συνταξιούχος (πλέον) Γιώργος Καραγιάννης



«Ημουνα νιός και γέρασα. Μπήκα μειράκιο στο «Ποντίκι». Είμαι ένα δημοσιογραφικό παιδί του Κώστα Παπαϊωάννου. Δούλεψα μαζί με τον Αγγελο Στάγκο, τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, τον Ερρίκο Μπαρτζινόπουλο και δεκάδες άλλους πολύ καλούς συναδέλφους – ό,τι καλύτερο υπήρχε στη δημοσιογραφική πιάτσα – που με τίμησαν με τη φιλία τους. Μαζί με τα πρόσωπα γνώρισα και τόπους. Μέχρι και στα οικόπεδα του Μητσοτάκη στην Αλόννησο έφτασε η χάρη μου. Όμως όλα τα πράγματα έχουν ένα τέλος. Κι έρχεται η ώρα της σύνταξης και ενός ζεστού «γεια χαρά» σε συναδέλφους και αναγνώστες.»
Με αυτό το μικρό κείμενο στο «Ποντίκι» αποχαιρέτησε ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Γιώργος Καραγιάννης που επί χρόνια κάλυπτε -συν τοις άλλοις - το εκκλησιαστικό ρεπορτάζ στην εβδομαδιαία αποκαλυπτική εφημερίδα. Ο Καραγιάννης έχει εργαστεί στις εφημερίδες «Έθνος», «Τα Νέα» και στη Διεύθυνση Ειδήσεων του Mega ενώ έχει.... περάσει και από την ημερήσια έκδοση της εφημερίδας «Το Βήμα» ως συντονιστής του ρεπορτάζ. Το 1997 κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο «Εκκλησία & Κράτος 1833-1997 - Ιστορική επισκόπηση των σχέσεών τους».