ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

Αψιμαχίες Σόμπολου - Ιγνατίου για την εκρηκτική αλληλογραφία



Aψιμαχίες μεταξύ του Πάνου Σόμπολου (ως αστυνομικού συντάκτη) και του Μιχάλη Ιγνατίου (ως ανταποκριτή του MEGA στις ΗΠΑ) στην εκπομπή Κοινωνία Ωρα MEGA.
Οι δύο δημοσιογράφοι διαφώνησαν για το εάν οι Αμερικάνοι διεξάγουν δικές τους έρευνες σχετικά με τα εκρηκτικά ταχυδρομικά δέματα που βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.
Ο Σόμπολος σε ρόλο υπερασπιστή της ΕΛ.ΑΣ ισχυριζόταν μέχρι τέλους οτι υπάρχει μόνο συνεργασία των ελληνικών αρχών με τις ΗΠΑ ενώ ο Ιγνατίου επέμενε - κι αυτός μέχρι τέλους - οτι οι.... αμερικάνικες υπηρεσίες δρουν αυτόνομα κάνοντας τις δικές τους έρευνες πάνω στο υλικό της εκρηκτικής αλληλογραφίας...

Υ.Γ. Ο Σόμπολος βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στα Ζωνιανά όπου, όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος χθες στο πρωϊνό του MEGA , έγινε "πύραυλος" (αμάθητος γαρ) στο Βενί από το πρωτόρακι που ήπιε σε ρακοκάζανο της περιοχής.