ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Ο Κωστόπουλος δεν βλέπει ΝΗΣΙ γιατί αρέσει στις γνωστές κακίστρες!

Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΝΙΤΡΟ ΚΑΙ Η «ΛΕΠΡΑ» ΤΗΣ ΤΗΛΕΚΡΙΤΙΚΗΣ

Ο Πέτρος Κωστόπουλος δεν βλέπει ΤΟ ΝΗΣΙ γιατί την συγκεκριμένη σειρά τη βλέπουν και γράφουν καλά λόγια γι αυτήν οι γνωστές κακίστρες τηλεκριτικοί (Πόπη Διαμαντάκου κλπ). Αυτά γράφει μεταξύ άλλων στο editorial του στο Nitro ο Κωστόπουλος που αναφέρει:
«Να κρίνεται η κοινωνική σου ευαισθησία από το αν βλέπεις ή όχι το Νησί. Έλεος! Γιατί να δω το Νησί; Είδα λιγάκι και κατάλαβα ότι είναι πολύ καλά γυρισμένο για τηλεόραση, στηρίζεται σε ένα υπέροχο βιβλίο και, από το λίγο που είδα, οι ηθοποιοί παίζουν πάρα πολύ καλά. Γιατί όμως να το δω; Για να καλυτερέψω την ποιότητά μου σαν άνθρωπος;..
Γιατί ακούω διάφορους γύρω μου να έχουν ανακαλύψει την ευαισθησία μέσα από το Νησί. Ευαισθησία μέσα από σίριαλ… Δε θέλω να γίνω πικρός, γιατί μισώ την πίκρα και την κακία των ανθρώπων που γράφουν για την τηλεόραση, αλλά βαριόμουν. Ναι, ΟΚ, δεν... ψήνομαι να το δω για τον καλό σκοπό. Αν είναι έτσι, συμμετέχω σε έναν έρανο, ευχαρίστως. Αλλά το να διαβάζω και καλά λόγια από γνωστές κακίστρες, έλεος.»