ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Χωρίς προσφορές το (νέο) VETO





«Την επομένη Κυριακή, στο περίπτερο ή τον πάγκο, η εφημερίδα το «VETO» θα είναι διαφορετική. Και σε εμφάνιση και σε ύφος. Χωρίς κραυγές και χωρίς ψιθύρους. Μόνο με ειδήσεις, δημοσιογραφική έρευνα, πάθος για την αποκάλυψη και αξιόπιστη παρέμβαση».
Ετσι καταλήγει το σημείωμα στο zougla.gr (προφανώς γραμμένο από τον Βάρο) για την αναμόρφωση που επιχειρείται στην εφημερίδα της Κάτω Κηφισιάς. Όπως μας πληροφορεί στο νέο VETO (σε μπλε - γαλάζιο φόντο) δεν θα υπάρχουν προσφορές και η εφημερίδα θα είναι απαλλαγμένη από τη συνήθεια της «σακούλας» που, όπως λέει, οδηγεί στον αποπροσανατολισμό του αναγνώστη (τώρα το ανακάλυψαν;).
Όπως αναφέρεται, από τους επιτελείς της εφημερίδας, «προτιμούμε να... μας διαβάζουν για το περιεχόμενο και όχι να μας αγοράζουν μόνο για τη “συσκευασία”. Επιλέγουμε την ενημέρωση και όχι το μοντέλο εφημερίδας “σούπερ μάρκετ”. Είναι μία συνειδητή επιλογή, η οποία επιβάλλεται και από την ίδια τη ζωή».