ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Minimal με Τσιαμτσίκα, Χειρδάρη και Κανέλλη

* Στο δεύτερο χρόνο της ζωής του μπήκε το ενδιαφέρον μουσικό και ειδησεογραφικό ραδιόφωνο Poplie Web radio, που όπως λέει και το όνομά του είναι ιντερνετικό. Θα το βρείτε στη διεύθυνση www.poplie.eu

* Αγκαλιάζουν σιγά σιγά οι πιτσιρικάδες το (αποκλειστικά για παιδιά) κανάλι Nickelodeon. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, έπιασε 16,5% τηλεθέαση στις ηλικίες που επιθυμεί να αγγίξει. Από 4 έως 14 έτη δηλαδή.

* Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου, ο αξιόμαχος ρεπόρτερ Νίκος Τσιαμτσίκας και οι Blues Report εμφανίζονται στο «Vinilion Music Club» (Εκτωρος 92 και Μενελάου, Ιλιον, τηλ.: 210-2692640)

* Ιστοσελίδα για το σεξ και τις σχέσεις ετοιμάζει η παμπόνηρη αρθρογράφος Ειρήνη Χειρδάρη. Θα τη βρείτε εντός των ημερών στη διεύθυνση www.sexelixis.gr με στήλες και ιστορίες για το σεξ και τον έρωτα, συμβουλές από σεξολόγους, ψυχολόγους και συμβούλους σχέσεων, last minute dating και πολλά άλλα.

* Ημερίδα με τίτλο «Ποιος φοβάται τα social media;» διοργανώνει την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) το Ινστιτούτο Επικοινωνίας. Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ευρήματα δύο νέων μεγάλων ερευνών για τα social media στην Ελλάδα.

* Στα περίπτερα το πρώτο τεύχος του «Books Journal», μηνιαίου περιοδικού για τα βιβλία και τον πολιτισμό, με εκδότη-διευθυντή τον.... Ηλία Κανέλλη.

* Σύνθημα σε τοίχο της οδού Σταδίου: «Προλετάριοι όλων των χωρών σταματήστε τη δουλειά».

MINIMAL του Χρήστου Ξανθάκη από τα Μέσα & Media / Κ. Ε.