ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Δύσκολη Κυριακή για αναγνώστες(;) εφημερίδων


Kαλά κρατούν κι αυτή την Κυριακή οι προσφορές των εφημερίδων που μαζί με το όποιο δημοσιογραφικό προϊόν μοιράζουν από Χατζιδάκι μέχρι Ζαγοραίο και από Γούντι Αλεν μέχρι Τσιμιτσέλη.
Στο Γούντι Αλεν ποντάρει αυτή και τις επόμενες πέντε Κυριακές το Βήμα. Όπως αναφέρεται και στη σχετική παρουσίαση της εφημερίδας «το Βήμα εξασφάλισε 6 ταινίες του σπουδαίου ηθοποιού και σκηνοθέτη». Η πρώτη ταινία είναι ο «Νευρικός Εραστής» (με Γούντι Αλεν και Μία Φάροου) και ακολουθούν: Μανχάταν, Πορφυρό Ρόδο του Καϊρου, Η Χάνα και οι Αδερφές της, Τα πάντα Γύρω από το Σεξ και Ειρηνοποιός. Ταυτόχρονα αυτή την Κυριακή με το Βήμα μοιράζεται δωρεάν και ο πρώτος τόμος της σειράς «Ο Εμφύλιος σε πρώτο πρόσωπο».
Το Θέμα με τη σειρά του εξασφάλισε τη σειρά των 4 ταινιών Φονικό Οπλο και αντιπαραθέτει το πρώτο dvd με τους Μελ Γκίμπσον και Ντάνι Γκλόβερ δίνοντας παράλληλα Μάκη Χριστοδουλόπουλο και την ταινία της Φίνος Φιλμ «Οι Κυρίες της Αυλής».
Από την πλευρά της η Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία αντεπιτίθεται με Τζέϊμς Ντιν και «δύο ταινίες που άφησαν εποχή στον κόσμο του θεάματος»: Επαναστάτης χωρίς Αιτία και Ανατολικά της Εδέμ.
Στον Χατζιδάκι ποντάρει στα σίγουρα κι αυτή την Κυριακή η Καθημερινή δίνοντας το πρώτο cd του άλμπουμ «30 Νυχτερινά» (τραγούδια του Χατζιδάκι για ορχήστρα).
Η Real News προσφέρει την «ταινία του Μπερτολούτσι που έκανε πάταγο με τις τολμηρές σκηνές της»: Το Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι, συν Ερωτικά τραγούδια και Taste & Wine.
Ο Ελ. Τύπος συνεχίζει ακάθεκτος με... Ζαγοραίο , Ρεμπέτικα, ελαφρά, Καίτη Χωματά και γουέστερν.
Το Εθνος αυτή την Κυριακή επιστρατεύει την ρομαντική κωμωδία «Μόλις Χώρισα» με τους Ζέτα Μακρυπούλια και Γιάννη Τσιμιτσέλη ενώ μαζί κυκλοφορεί και το καλό περιοδικό Homme.
Κατά τα άλλα οι κυκλοφορίες των εφημερίδων την Κυριακή που μας πέρασε ήταν μία από τα ίδια, με την Καθημερινή να βρίσκεται στην πρώτη θέση (168.670 φύλλα), δεύτερο το Βήμα (130.440) και τρίτο το Πρώτο θέμα (123.090).
Κάντε κλικ στη φωτό για να δείτε αναλυτικά το επίσημο πανελλαδικό δελτίο με τις κυκλοφορίες.