ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

O πόλεμος της Φειδίου κι ο αμούστακος Χυτήρης

ΜE-dia-plokes
(μικρά κι ενδιαφέροντα από το χώρο των media)

#
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ των εργαζομένων της Απογευματινής παρεδόθη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Με το ψήφισμα τους οι εργαζόμενοι ζητούν από την Ενωση πρόσθετη νομική υποστήριξη, με το αιτιολογικό ότι το προσεχές διάστημα θα βρίσκονται σε διαρκή νομική αντιπαράθεση με την εργοδοσία.
Ο πόλεμος στη Φειδίου τώρα αρχίζει!..

# ΘΥΜΩΣΕ Ο ΑΜΟΥΣΤΑΚΟΣ ΧΥΤΗΡΗΣ με τις θέσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας που πρότεινε συγχώνευση όλων των δημόσιων τηλεοπτικών σταθμών (ΕΤ1, ΝΕΤ, ΕΤ3, “Πρίσμα”, Κανάλι της Βουλής) σε έναν ή δύο. Ο αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού μιλώντας στη Ρίτσα Μπιζόγλη και στο δελτίο της ΝΕΤ με αυστηρό ύφος δήλωσε πως «δεν υπάρχει θέμα συρρίκνωσης της δημόσιας τηλεόρασης. Την απόφαση για την ΕΡΤ τη λαμβάνουμε εμείς!..». Ο Χυτήρης ειρωνευόμενος τον Γ. Προβόπουλο του πρότεινε να συμμετάσχει στο δ.σ. της ΕΡΤ για να εκθέσει τις όποιες απόψεις του.
Από Τηλέμαχος υπέρμαχος της τηλεόρασης...

# Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ της εφημερίδας «Ισοτιμία» Φώτης Κόλλιας ανέλαβε επικεφαλής του site της εφημερίδας (www.isotimia.gr). Στόχος της διοίκησης της "Ισοτιμίας" είναι η ενίσχυση του ηλεκτρονικού της ιστότοπου.
Αφού δεν τραβάει η εφημερίδα...

# TΟ ΚΑΝΑΛΙ ALTER με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι άρθηκε η δέσμευση του 50% των τραπεζικών λογαριασμών της εταιρείας και γνωστοποιεί ότι εξόφλησε τις οφειλές περιόδου Αυγούστου που υπείχε προς τα ασφαλιστικά ταμεία. Επίσης ενημερώνει ότι εξοφλήθηκαν πλήρως οι οφειλές προς το προσωπικό της εταιρείας.
Πάλι καλά...

# ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ η κουμπάρα του Νίκου Ευαγγελάτου και ξαναβγαίνει στο γυαλί. Όπως ακούγεται η.... Αλεξάνδρα Καπελετζή επιστρέφει στην τηλεόραση στις αρχές του Νοεμβρίου με μια ενημερωτική εκπομπή στον ΑΝΤ1. Η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία, θα προβάλλεται κάθε Κυριακή και θα «ζουμάρει» στα σημαντικότερα γεγονότα της εβδομάδας που πέρασε.
Μόνο ο Ευαγγελάτος αναζητά ακόμη τηλεοπτική στέγη και προς το παρόν αρκείται στα υποκατάστατα της web tv του NewsIT...

# ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΚΠΟΜΠΗ που θα μας ενημερώνει για ευρωπαϊκά θέματα έρχεται στη ΝΕΤ. Τίτλος της "27 της Ευρώπης" και η πρώτη εκπομπή με τον Κώστα Αργυρό θα είναι ένα αφιέρωμα στην οικονομική κρίση με απαντήσεις στο ερώτημα αν τελικά «βάλαμε μυαλό» (ποιοι;), μετά από όσα βίωσε ο πλανήτης την τελευταία διετία ή συνεχίζουμε «αμετανόητοι» (ποιοι;).
Πράγματι αμετανόητοι εκεί στην ΕΡΤ...