ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Το κασκόλ με το τριφύλλι




Σε γνωστό tredy στέκι της νεολαίας στο λιμάνι θα βρεθεί την Τετάρτη το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος και θα συζητήσει με τους θαμώνες για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους νέους και βέβαια για τις «δυνατές» μεταγραφές και την πορεία του Ολυμπιακού.
Οι φήμες που λένε ότι ο Μιχαλολιάκος είναι βάζελος διαψεύδονται παρά την φωτογραφία με το κασκόλ του Παναθηναϊκού και το σχόλιο που δημοσιεύτηκε στο Πρώτο Θέμα και έγραφε:
«Μπορεί να μην είναι ευρέως γνωστό ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος διακατέχεται από έντονα Παναθηναϊκά αισθήματα. Απλά, το γεγονός ότι πολιτεύεται επί χρόνια στο μεγάλο λιμάνι έχει θολώσει την εικόνα, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να τον θεωρούν οπαδό του Θρύλου. Επειδή, όμως, ο Μιχαλολιάκος ποτέ δεν έκρυψε τα «πιστεύω»του, υπάρχουν και φωτογραφικά στιγμιότυπα που πιστοποιούν ότι υπήρξε φανατικός οπαδός των πρασίνων. Τώρα, πώς αποφάσισε να ανανεώσει (προσφάτως) την εγγραφή του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό, είναι κάτι που... πρέπει να διερευνηθεί από τους εκλογολόγους.»