ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η Πόπη θάβει την Κορομηλά και αποθεώνει την Μανωλίδου



Την Ρούλα Κορομηλά και το Big Brother του Alpha θάβει και πάλι η τηλεκριτικός των ΝΕΩΝ Πόπη Διαμαντάκου κάνοντας λόγο για επανάληψη ενός τραγέλαφου ως φάρσα εις βάρος του κοινού. Η Διαμαντάκου επικρίνει το γεγονός οτι το χειρότερο πρόγραµµα που εµπνεύστηκε ποτέ η τηλεοπτική παραγωγή επανήλθε σε κρίσιµες στιγµές για τον τόπο.
Γράφει και για την Κορομηλά που συμβολίζει την κρίση αξιών και την κρίση αισθητικής ενώ την χαρακτηρίζει ως μια παλιά δόξα των γκλαµουροσόου που αγωνίζεται ακόµη να αποδείξει ότι την αντέχει το γυαλί σε µια παρωδία του παλιού της ρόλου.

Από την άλλη πλευρά η Διαμαντάκου πλέκει το εγκώμιο της πειθαρχημένης Ευγενίας Μανωλίδου και της... εκπομπής «Μaster chef» γράφοντας:
«Μακράν της πνιγηράς ατµόσφαιρας που είχε δηµιουργήσει το παρατηλεοπτικό κουτσοµπολιό επικεντρωµένο στην παρουσία της Ευγενίας Μανωλίδου, η πρεµιέρα του «Μaster chef » στο Μega είχε την αύρα µιας ακριβής παραγωγής. Ριάλιτι; Ναι, ως προς την έκφραση συναισθηµάτων, την αγωνία των διαγωνιζόµενων και το ντελικάτο παιχνίδι των τριών κριτών µε αυτήν.»