ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Το Χέρφιλντ, ο Τράγκας και μια ανυπόγραφη μαρτυρία

Διαβάζουμε στο newsbomb.gr ένα ρεπορτάζ που αναφέρεται στην εποχή του Χέρφιλντ - το νοσοκομείο όπου χειρουργήθηκε από τον Γιακούμπ το 1987 ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου.
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ (που συνοδεύεται και από αντίστοιχη φωτογραφία εποχής) είναι μια μαρτυρία σε πρώτο πρόσωπο: «Εγώ απεσταλμένος… Κάποια στιγμή ρωτάω τον Ανδρέα… ...Μου δίνει μια απάντηση… ...Αυτά μου είχε πει τότε ο μεγάλος Ανδρέας…» κλπ.
Τελειώνοντας την ανάγνωση του ρεπορτάζ εύλογα διερωτάται κανείς σε ποιον τα είχε πει όλα αυτά ο μεγάλος Ανδρέας… Κι αυτό διότι πολύ απλά το ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ρεπορτάζ είναι ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΟ!..

Το πιο πιθανό είναι ότι στο newsbomb τους αρέσουν τα κουίζ και βάζουν και τους αναγνώστες να λύνουν γρίφους με αόρατους ρεπόρτερ στο Χέρφιλντ.

Εμείς (ποιοι εμείς;) για να λύσουμε το γρίφο ρωτήσαμε κάποιους (πασόκους) θείους που έζησαν το Χέρφιλντ, αν θυμούνται ποιοί δημοσιογράφοι κάλυπταν τότε την περιπέτεια του Α. Παπανδρέου και όλοι μας απάντησαν με μια φωνή: «Ο Τράγκας, που τον είχε δείρει κιόλας ο Ζιάγκας».
Και επειδή στο newsbomb αρθρογραφεί και ο Γιώργος Τράγκας οδηγηθήκαμε πάραυτα στο συμπέρασμα ότι ο συνομιλητής του Ανδρέα ήταν ο Τράγκας και το ανυπόγραφο ρεπορτάζ είναι δικό του. Με ένα ερωτηματικό όμως: ο Τράγκας είχε δουλέψει ποτέ στα ΝΕΑ; Γιατί ο.... αόρατος ρεπόρτερ αναφέρει ότι ήταν απεσταλμένος των ΝΕΩΝ στο Χέρφιλντ…
Διαβάστε ολόκληρο το ρεπορτάζ του Τράγκα(;) στο http://www.newsbomb.gr/politiki/story/giorgos-o-kalos-mathitis-tou-mpampa