ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Θύελλα στον ΣΚΑΙ Ηρακλείου Κρήτης


Ένας ακόμη Ραδιοφωνικός Σταθμός στην Κρήτη, επικαλούμενος την οικονομική κρίση, αποφάσισε να υποστείλει τη σημαία της ενημέρωσης, στέλνοντας στην ανεργία εργαζόμενους που είχαν ως κύρια απασχόληση την εργασία τους στο σταθμό και που για χρόνια προσέφεραν στην απρόσκοπτη λειτουργία του.
Πρόκειται για το ΣΚΑΙ ΚΡΗΤΗΣ, ο ιδιοκτήτης του οποίου επιχειρηματίας Αλέξανδρος Δανδάλης, αφού πρώτα ζήτησε από τους εργαζόμενους να προσαρμοστούν σε ευέλικτες εργασιακές σχέσεις, τους απέλυσε, με το αιτιολογικό ότι δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις. Ο Δανδάλης εν μία νυκτί, αφού απέλυσε τους συναδέλφους, προσέλαβε άλλους που «πρόθυμα» δέχτηκαν να προσφέρουν την εργασία τους, αδιαφορώντας για το... γεγονός πως με την στάση τους, διευκόλυναν την εργοδοσία να απολύσει κάποιους άλλους.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου - Ηπείρου – Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) καταγγέλλει την πολιτική του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ KΡΗΤΗΣ Αλ. Δανδάλη και επισημαίνει πως τα πειθαρχικά όργανα της Ένωσης δεν θα προσπεράσουν τέτοιες συμπεριφορές, που δοκιμάζουν τις σχέσεις μεταξύ συναδέλφων, βάζοντας τους σε αντιπαράθεση σε μια περίοδο που όλοι μαζί θα έπρεπε να αντισταθούνε στη δύσκολη συγκυρία.