ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Η συμβολαιογράφος με τα παντελόνια...

Αργησε λίγο η συμβολαιογράφος Κατερίνα Πελέκη αλλά την έριξε την βόμβα της. Ολο αυτό τον καιρό υπέμενε τις λοιδωρίες, τις υβρεις και τις κατηγορίες που την ήθελαν να έχει θησαυρίσει («…οι ταξιτζήδες έλεγαν, πόσα έχει φάει η Πελέκη με τον άνδρα της…») από τις ιερές ανταλλαγές στην υπόθεση Βατοπεδίου.
Τελικά η σύζυγος του Γιώργου Βουλγαράκη εξερράγη και στην προανακριτική της Βουλής μίλησε «γι αυτούς που δεν φοράνε παντελόνια» κατονομάζοντας τον τέως πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, τον πρώην υπουργό Επικρατειας Θ. Ρουσόπουλο και τον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου.
«Προφανώς υπήρξε κεντρική πολιτική απόφαση, που ελήφθη με ευθύνη του πρωθυπουργού και μεταφέρθηκε στους υπουργούς Μπασιάκο, Κιλτίδη, Κοντό και Δούκα από τους καθ' ύλην αρμόδιους Θεόδωρο Ρουσόπουλο και τον πρώην διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κ. Καραμανλή, Γιάννη Αγγέλου» είπε χαρακτηριστικά η Πελέκη που ξέσπασε: «Εγώ ξέρω ότι οι άντρες φοράνε παντελόνια και αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους, όπως τις αναλαμβάνω κι εγώ που δεν φοράω. Έπρεπε να βγει ο πρωθυπουργός και να παραδεχτεί ότι υπήρξε κυβερνητική απόφαση και να καλέσει πέντε οίκους να αξιολογήσουν αν κέρδισε ή έχασε το ελληνικό δημόσιο».
Μετά την κατάθεση της Πελέκη κάποιοι έκαναν λόγο για γουνάκια και... ειδικά δικαστήρια, κάποιοι άλλοι όμως μίλησαν για υπερβολές και κράτησαν μικρό καλάθι...