ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Βουλγαράκης: Οι λογαριασμοί μου έχουν ανοιχτεί και ελεγχθεί τρεις φορές

ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ: ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ
Ο,ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ


«Δεν έχω τίποτα να κρύψω, είναι άδικο να γίνεται στοχοποίηση εκ του μη όντος. Οι λογαριασμοί μου έχουν ανοιχτεί και ελεγχθεί τρεις φορές. Μου είναι εξαιρετικά δυσάρεστο να επανέρχομαι στα ίδια πράγματα». Αυτά ισχυρίστηκε μιλώντας στον real fm 97.8 ο Γιώργος Βουλγαράκης απαντώντας στην Κάτια Μακρή και τη Μαριάννα Πυργιώτη στα όσα του καταμαρτυρούσαν σχετικά με την άρνησή του για έλεγχο των λογαριασμών του. Ο πρώην υπουργός έκανε λόγο για παρεξήγηση, δηλώνοντας πως ο ίδιος είχε απαντήσει στην επιστολή του προέδρου της Εξεταστικής Επιτροπής για την Siemens, προκειμένου να εξουσιοδοτηθεί να ερευνήσει τους λογαριασμούς του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο πρώην υπουργός Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης που με γραπτή του δήλωση διαψεύδει ότι αρνήθηκε να αποστείλει στοιχεία στην... εξεταστική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση Siemens σχετικά με την κίνηση των τραπεζικών λογαριασμών του.
Στη δήλωσή του ο Αλογοσκούφης επισυνάπτει και την επιστολή που απέστειλε στην εξεταστική πριν από ένα μήνα, στην οποία αναφέρει, ότι, αν και δεν έχει καμία σχέση με την ερευνώμενη υπόθεση, ούτε με τις συμβάσεις της Siemens, είναι στη διάθεση της επιτροπής.
Όπως αναφέρει έκτοτε δεν του ζητήθηκε τίποτε, αλλά προκειμένου να μην πλανάται οποιαδήποτε σκιά, θα αποστείλει εντός της εβδομάδας την κίνηση των λογαριασμών του στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής.