ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ραγκούσης διαβάζει Ελευθεροτυπία...


Ένα είναι σίγουρο για τον υπουργό Εσωτερικών και Προεδρίας - πέραν του ότι έχει αναλάβει και καθήκοντα αναπληρωτή πρωθυπουργού: Ο (ευγενέστατος) Γιάννης Ραγκούσης διαβάζει Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και μάλιστα τη στήλη για τα media. Kαι όταν διαφωνεί με κάποια από τα γραφόμενα σπεύδει να τηλεφωνήσει στον αρμόδιο συντάκτη για διευκρινίσεις χάριν της ακρίβειας του ρεπορτάζ.
Για το συγκεκριμένο γράφει ο Χρήστος Ξανθάκης:

Τι ήταν να το γράψω ότι χωρίστηκαν σε «γερουλανικούς» και «ραγκουσικούς» τα καϊνάρια της ΕΡΤ; Με πήρε τηλέφωνο ο Γ. Ραγκούσης, για να διαμαρτυρηθεί. Ευγενέστατος δεν λέω, μην παρεξηγηθούμε, επέμεινε ότι καθόλου δεν... ασχολείται με τα τεκταινόμενα στο Ραδιομέγαρο και ότι την ΕΡΤ προσπάθησε απλώς να τη βοηθήσει δύο φορές, πρώτα με τις προσλήψεις των δημοσιογράφων εκτός ΑΣΕΠ τον περασμένο Δεκέμβριο κι ακολούθως στις αρχές καλοκαιριού, όπου πέρασε μια σχετική διάταξη σε νομοσχέδιο του δικού του υπουργείου. Η κατάληξη; «Δεν νομιμοποιείται κανείς στην ΕΡΤ, να μιλάει εξ ονόματός μου!» Εγώ το σημείωσα, αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι η παράκληση θα εισακουστεί στην Αγία Παρασκευή.