ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2010

Aγωγή και αίτηση ασφαλιστικών μέτρων στην Απογευματινή




Σε αδιέξοδο εξακολουθούν να βρίσκονται δεκάδες εργαζόμενοι στην εφημερίδα Απογευματινή εξ αιτίας της εργοδοτικής αυθαιρεσίας που αρνείται να εξοφλήσει τα δεδουλευμένα δύο μηνών σε δημοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους. Μόνη λύση προς το παρόν για τη διασφάλιση των απαιτήσεων των εργαζομένων της Φειδίου είναι η αγωγή και η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε η ΕΣΗΕΑ μαζί με τις άλλες ενώσεις.
Η εργοδοσία, παρά τις δύο 24ωρες απεργίες και τις υποσχέσεις της, εξακολουθεί να αρνείται την εξόφληση των δεδουλευμένων αποδοχών που οφείλει και ο Κ. Ι. Σαραντόπουλος εξακολουθεί να προβάλει το επιχείρημα «δεν πληρώνω, σε όποιον δεν αρέσει ας μου αδειάσει τη γωνιά»!..
Στην εργοδοτική αυθαιρεσία και ασυδοσία το... Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ απαντά με κινητοποιήσεις και με όλα τα δικαστικά και εξώδικα μέσα που έχει στη διάθεσή του και καλεί τους εργαζόμενους της Φειδίου σε αγωνιστική ετοιμότητα.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ έχει κατ’ επανάληψη τονίσει ότι δεν θα επιτρέψει οι εργαζόμενοι να γίνουν τα εξιλαστήρια θύματα στο βωμό του κέρδους και των επιχειρηματικών επιλογών.