ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Οι αποχωρήσεις από τη LiFO, η Μάνια και το κακό μάτι





Ουδείς αναντικατάστατος γράφει το mediablog.gr για την μαζική αποχώρηση στελεχών από την LiFO με προορισμό το νέο free press PLUS[+] της Μάνιας Τεγοπούλου.
Φαίνεται πως ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος έχει τον τρόπο του και προχώρησε σε άμεση αντικατάσταση των συνεργατών του που αποχώρησαν. Ταυτόχρονα όμως αναζητά τρόπο να ξεπεράσει το χουνέρι που του έκανε η ΕΚΔΟΤΗΣ Μάνια παίρνοντάς του τα στελέχη. Παρά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί της και κατά την οποία της εξέφρασε τη δυσφορία του, δεν έχει κατορθώσει να το χωνέψει. Όπως ακούγεται στους... διαδρόμους της εφημερίδας «ο Στάθης δεν πρόκειται να συγχωρήσει ποτέ τη Μάνια».

Σύμφωνα με ενημερωτικό δελτίο:
«Από τo δυναμικό του εβδομαδιαίου οδηγού πόλης αποχώρησαν οι Έφη Κουτσονικολή (Senior Direct Manager), Tάσος Μπρεκουλάκης/M. Hulot (αρχισυνταξία) και Άλκηστη Μαλάμη (Advertising Manager). Οι τρείς συνεργάτες, θα προχωρήσουν σε άλλα projects. Η LifO τους εύχεται κάθε επιτυχία. Εν τω μεταξύ, στο δυναμικό της Δυο Δέκα Εκδοτικής ΑΕ. προστίθενται νέοι συνεργάτες: ο Φώτης Βαλλάτος αναλαμβάνει την διεύθυνση σύνταξης της LifO καθώς επίσης και τη διεύθυνση του νεανικού περιοδικού Vice. Στο τμήμα της ελεύθερης αγοράς υπό την εμπορική διεύθυνση του Γιάννη Ανδριτσόπουλου εντάσονται η Βούλα Καραβαγγέλη και ο Γιώργος Σελήμης, στελέχη με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο.
H LifO εύχεται σε όλους μια καλή νέα σεζόν.
Stay tuned για τα νέα projects του πιο φιλικού και δημοφιλούς οδηγού της Αθήνας!»
Υ.Γ. Παρά τις ευχές για «κάθε επιτυχία» είναι εμφανής η πικρία για την αποχώρηση των στελεχών από τη LifO. Από την άλλη οι ευχές «σε όλους για μια καλή νέα σεζόν», με αποδέκτη και τη Μάνια και το νέο περιοδικό της, προβλημάτισαν πολλούς για το ειλικρινές του περιεχομένου τους. Φτου σκόρδα...