ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Πυρ και... Μάνια ο Τσαγκαρουσιάνος

Κόλαση στη Lifo με το Στάθη Τσαγκαρουσιάνο να είναι εξοργισμένος και με την εκδότρια της Ελευθεροτυπίας Μάνια Τεγοπούλου. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται από την οδό Βουλής, ο Τσαγκαρουσιάνος τηλεφώνησε έξαλλος την Μάνια για να διαμαρτυρηθεί επειδή όπως είπε του κλέβει τα στελέχη!..
Περισσότερα από οκτώ άτομα φέρεται πως αποχώρησαν από όλα τα τμήματα της free press Lifo με προορισμό την οδό Μίνωος στη Νέα Σμύρνη.
Οι αποχωρήσαντες από τη Lifo - ανάμεσά τους o αρχισυντάκτης Μ. Hulot, η senior direct market manager Εφη Κουτσονικολή, η advertising manager Άλκηστη Μαλαμή, η υπεύθυνη Λίστας Μαρία Παππά, η Μαργαρίτα Μιχελάκου, η Άντζελα Δημητράκη, ο Αρκάς κι ο Δημήτρης Αναστασόπουλος - θα συνεργαστούν με το δωρεάν εβδομαδιαίο έντυπο που ετοιμάζει η Ελευθεροτυπία. Η Μάνια Τεγοπούλου έχει αποφασίσει να σταματήσει το...
«Ελευθεροτυπία Εβδομάδα», το έντυπο που μοιράζει δωρεάν και να κυκλοφορήσει το Plus[+], ένα εβδομαδιαίο περιοδικό για την Αθήνα στα πρότυπα της Lifo και της Athens Voice .