ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Οι «γάτοι» της ΕΡΤ, τα σενάρια για κεντροδεξιά φύλλα και τα «κόκκινα» σάϊτ

-Καλά πληροφορημένες πηγές με διαβεβαιώνουν ότι αν δεν καμπτόταν την τελευταία στιγμή και δεν αναθεωρούσε την απόφασή του για παραίτηση, ο Γαμπρίτσος θα περνούσε στα…ψιλά. Και μη με ρωτάτε ποιον εννοώ, γιατί κάνει…νιάου νιάου στα κεραμίδια.

-Φυσικά
, δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά για το μέλλον. Περιμένω να δω τι μέλλει γενέσθαι με τους συμβασιούχους. Αν. δηλαδή, θα καταφέρουν να συναντηθούν και να ομονοήσουν Γερουλάνος και Ραγκούσης.

-Σε ό,τι αφορά την Έλλη Στάη, απορώ (αν αληθεύουν οι πληροφορίες) πως θα την ανεβάσουν στην Αγία Παρασκευή. Ως ΠΕΘ, που οι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης θεωρούν τη διαδικασία παράνομη;

-Απορώ επίσης, γιατί στην Αγία Παρασκευή θέλουν 11(!) παρουσιαστές. Οι τρέχοντες είναι-δηλαδή-για τα… μπάζα;

-Επειδή
προ εβδομάδων σας είχα ενημερώσει για την πρόταση Φιλιππάκη στον Χρήστο Μουλίνο, προκειμένου να...αναλάβει την έκδοση κεντροδεξιάς εφημερίδας, είμαι υποχρεωμένος να σας πω ότι, τελικά, μάλλον θα παραμείνει στη «VETO». Η συζήτηση που έγινε-λέει-ήταν απλώς διερευνητικού χαρακτήρα.

-Η απουσία
του ονόματος από την ταυτότητα της εφημερίδας, μου προκάλεσε εντύπωση-οφείλω να ομολογήσω. Στη συνέχεια, άκουσα ότι ο Γιώργος Χριστοφορίδης μάλλον αποτελεί παρελθόν για την εφημερίδα, έπειτα από σύγκρουση με τον Αντώνη Σρόιτερ και τον Κώστα Ταμπαξή. Τους ακριβείς λόγους δεν κατέστη δυνατόν να τους πληροφορηθώ.

-Από το Σεπτέμβριο
μαθαίνω ότι θα κάνει την εμφάνισή του στο διαδίκτυο ένα site κατακόκκινο. Τόσο κόκκινο όσο και η φανέλα του…Ολυμπιακού.

-Ο Αυτιάς
προσέφυγε στο ΕΣΡ γιατί ο Λαζόπουλος τον παρουσίασε να συνομιλεί με την Ντούβλη και ο Λάκης τιμωρήθηκε με πρόστιμο. Ας πρόσεχε! Ας τον παρουσίαζε να συνομιλεί με τον Ψωμιάδη-live αν μπορούσε να καταλάβει πότε έγινε αυτό.

-Το ΕΣΡ
τιμώρησε και το Alter γιατί ο Τράγκας αποκάλεσε «κλέφτη» τον κ. Σημίτη, έστω και αν ο πρωθυπουργός δεν προσέφυγε ο ίδιος.

από τη Χριστίνα Αναστασίου / media / Αποκαλύψεις